Avslappnande lavendelparfymer för bättre sömn

Lavendel är en ingrediens som ger parfymerna karaktär och lämnar ett doftspår som är lätt att känna igen. Upptäck den oemotståndliga och fräscha doften av lavedel och lär mer om ett urval av våra bästa parfymer som alla är unika med en avslappande känsla. Vi hoppas att du kommer att vilja prova dem alla!

DIVAIN-222 likvärdig Sauvage från Dior

Vi börjar vår topplista med lavendelparfymernas absoluta  parfymmåste för män. Parfymen DIVAIN-222, likvärdig parfym Sauvage från Dior är inspirerad av naturen och vi är 100 % säkra på att du kommer att njuta av den alldeles speciell känsla av välbefinnande som den förmedlar. I parfymen hjärta finns lavendel och i kombination med vetiver och patchouli blir doften riktigt elegant. Den här parfymen är ett säkert kort. 

DIVAIN-594, inspirerad av Honey & Crocus från Jo Malone

Vår parfym DIVAIN-594, likvärdig Honey & Crocus från Jo Malone  tar dig med på en minnesvärd resa genom den engelska landsbygden. Den här unisexparfymen är mycket inbjudande och kommer att fascinera dig med en läcker doft av honung blandad med saffransblommor och engelsk lavendel. En söt, alldeles oväntad och medryckande parfymdoft. 

DIVAIN-362, inspirerad av Ralph Laurens parfym Ralph's Club

DIVAIN-362, likvärdig Ralph's Club från Ralph Lauren är en maskulin parfym som ger dig chansen att  prova på lyxlirarnas livsstil. Den utmärker sig med den fräscha lavendeln som balanseras i det varma hjärtats med rödcederträet. Basen är riktigt elegant med vetiver.

Superfräscha dofter som alla innehåller lavendel

DIVAIN-359, inspirerad av Calvin Kleins parfym DEFY

Modern, elegant och alldeles unik. DIVAIN-359, likvärdig DEFY från Calvin Klein är framtagen för mannen som inte är rädd för någonting och som alltid är beredd att anta naturens alla utmaningar. Parfymen öppnar med uppfriskande citrusnoter med bergamott och lavendel. Hjärtat är omslutet av vetiver som efter hand släpper in den eleganta och raffinerade bärnstensbasen som skapar både värme och ljus. Den här parfymer kommer du beställa om och om igen! 

DIVAIN-568, inspirerad av Guerlains parfym Mon Guerlain 

Om du tycker om att folk lägger märke till dig, bekanta dig med DIVAIN-568, likvärdig Mon Guerlain från Guerlain. En mycket feminin parfympärla som passar öppna, energiska och förföriska kvinnor. Parfymen  utmärker sig med en mix av orientaliska och träiga ingredienser: arabisk jasmin, vanilj från Tahiti och australiskt sandelträ. Lavendeln tillsammans med bergamott gör doften superfräsch. 

DIVAIN-289, inspirerad av Pradas parfym Luna Rossa

Den här herrparfymen symboliserar kampvilja, ansträngning och segerDIVAIN-289, likvärdig Luna Rossa från Prada är inspirerad av vattensporter och är en ren, fräsch och sensuell doft med citrus, lavendel och myntanoter och går garanterat inte förbi obemärkt - perfekt för sommaren och när som helst på dagen!

Avslappnande lavendelparfymer för bättre sömn

DIVAIN-602 inspirerad av Yves Saint Laurents parfym Libre 

En riktig hyllning till kvinnligheten. DIVAIN-602, likvärdig Libre från YSL representerar en stark, beslutsam och modig kvinna som inte är rädd för någonting Den här explosionen av intensiva och orientaliska aromer kommer du bli alldeles tokig i! I öppningen märker du en harmoni med mandariner, svarta vinbär och petit grain som ger vika för ett delikat och blommigt hjärta. Det är här vi hittar lavendeln tillsammans med jasmin och apelsinblommor. Det här är utan tvekan en unik doftupplevelse. Prova den!

DIVAIN-111, inspirerad av parfymen Anaïs Anaïs från Cacharel

Nästa parfym definierar vi feminin, romantisk och med en söt stilDIVAIN-111,  likvärdig Anaïs Anaïs från Cacharel, en parfym för unga, genuina och romantiska kvinnor. Doften är en riktigt häftig blommig cocktail som för tankarna till ett vackert trädgårdsparadis med doftnoter av lavendel, jasmin, nejlika och liljekonvalj.

DIVAIN-203, inspirerad av Chanels parfym Egoiste Platinum

Till slut lyfter vi fram parfymen DIVAIN-203, likvärdig Egoiste Platinum från Chanel. Den här parfymen har också inslag av lavendel och är alldeles perfekt för den äventyrliga och lite busiga mannen som ständigt längtar efter nya upplevelser.  I öppningen märks rosmarin, lavendel, neroli och petit grain.  Toppnoterna blandas i det blommiga hjärta med galbanum, salvia, jasmin och geranium. Basen är varm med bärnsten,  sandelträ och vetiver. Den här parfymen kommer du garanterat att bli mycket förtjust i! 

Allt du behöver tänka på nu är att välja vilken av de här lavendelparfymerna passar dig bäst. Vill du läs vidare om andra parfymer, var lugn!  I webbutiken DIVAIN har vi ett enormt utbud av matchande parfymer för alla personligheter - du hittar nya favoriter hela tiden! Katalog: Parfymkatalog med likvärdiga parfymer