Topp 10 färger för hösten 2018

Top 10 Colours for Autumn 2018

Topp 10 färger för hösten 2018 I Blogg divain I liknande parfymer
Utan att vi ens inser det, mellan sand, vatten och aromer, är vi redan under höstsäsongen. Den här dekadenta säsongen är min favorit, jag gillar lukten av regn och jag gillar när allt lämnas naken. Jag gillar återkomsten till rutin, barnen är i skolan, och varför inte, bära något nytt. Det finns alltid några nya kläder att få. Vi alla har redan insett att det som bärs i år är "djurtryck." Om du inte bär en orm- eller leopardmönster kommer du inte att vara någon den här säsongen, men bortsett från detta uppenbara faktum, vad är det De tio bästa färgerna på hösten 2018? Vi gick för att fråga Panton, vem är de som vet mest om färger, och det är vad de berättade för oss.


Färgerna som är i stil för hösten 2018


Topp 10 färger för hösten 2018 I Blogg divain I liknande parfymer


På vad baserar Pantone detta urval av färger? Jag säger gärna till dig. Varje säsong tittar de mycket noggrant på färgerna som de bästa modedesignerna använder, och baserat på de som de använder mest skapar de denna palett.

Färgerna som är i stil under den här säsongen som redan är på oss är höstfärger med några oväntade och icke-traditionella detaljer. Dessa detaljer tillåter oss att ge lite originalitet och uttrycksfullhet för vårt utseende.


Hösttoner som påminner oss om fallna löv och får oss att vilja sucka med nostalgi. En modern palett rik på kombinationer med överraskande färgexplosioner. Detta färgintervall kan lika appliceras på både feminina och maskulina mode.


Bortsett från dessa tio fashionabla färger finns det ytterligare 5 färger som Pantone anser vara grundläggande, de rena grunden för det dagliga livet när vi bär långa ärmar och rockar. Dessa 5 huvudfärger är enkla att använda när som helst på året. Betrakta dem som grunden för din garderob och njut av att kombinera dem. De går utöver vad som är i stil och de fungerar alltid.


Topp 10 färger för hösten 2018 I Blogg divain I liknande parfymer

Tillsammans med nya kläder i din garderob kan du inte gå fel med nya parfymer i din byrå. Vi rekommenderar 6 idealiska parfymer för hösten. Vilken tar du?