RÄTTSLIG VARNING

IDENTIFIKATIONSDATA- OCH NUMMER

 I enlighet med artikel 10 i lag 34/2002, publicerad den 11 juli, IT och e-handel, rapporteras det att hemsidan/webbutiken divainparfums.es, nedan kallad "Webbutik", tillhör och hanteras av DIVAIN TEAM SL, nedan kallad "Ägare", med spanskt bolagsnummer CIF B06939128. För alla frågor angående denna webbplats kan du använda e-postadressen info@divainparfums.com 

 

REGLER OCH VILLKOR FÖR ANVÄNDNING 

Tillgång till hemsidan är kostnadsfri och kräver ingen prenumeration eller registrering. Det faktumatt du besöker webbutiken tilldelar dig karaktären "användare". Vi rekommenderar att du noggrant läser bestämmelserna i detta juridiska meddelande, integritetspolicyn och lagen om cookies på denna webbplats. Informationen i dessa tre avsnitt kan ändras utan föregående meddelande, så det rekommenderas också att du läser den regelbundet. Om du fortsätter att besöka webbutiken kommer det att förstås att du har accepterat villkoren för användning av detta juridiska meddelande samt integritetspolicyn. Om inte, använd inte denna webbutik. På samma sätt samtycker du till att avstå från att använda några medel och/eller teknik som kan undertrycka, ändra, kringgå eller manipulera någon enhet, medel eller säkerhetssystem som kan installeras på denna webbutik och som medför risk, skada, förlust eller nedstängning av denna webbutik och/eller dess innehåll. Angående våra produkter och tjänster: Innan du beställer någon produkt eller tjänst rekommenderar vi att du läser våra avtalsvillkor. För att kontraktera våra produkter eller tjänster måste du vara myndig och ha läst och accepterat detta juridiska meddelande, vår integritetspolicy och avtalsvillkoren. Om du begär en offert för någon av våra tjänster samtycker du till att inte använda den på ett bedrägligt sätt eller använda den i illojal konkurrens. 

 

IMMATERIELL EGENDOM 

Allt innehåll på hemsidan/webbutiken, oavsett om det är design, bilder, varumärken, logotyper, texter, domäner och i allmänhet alla andra element som är mottagliga för skydd av immateriella rättigheter, är i formatet, programmeringsspråket och representationsformen det vill säga är egendom av Innehavaren eller han har förvärvat motsvarande rättigheter för deras ägare. Användning, fullständig eller partiell reproduktion, distribution, offentlig kommunikation, omvandling eller annan liknande aktivitet av allt innehåll som avses i föregående stycke är tillåtet så länge det är ideellt, inget försök görs att skada bilden eller Ägarens eller legitima tredje parters intressen, att den används inte för illojal konkurrens, källan anges och en länk till denna webbplats/webbutik ingår. 

 

ANSVARSBEGRÄNSNING 

Allt innehåll på denna webbplats som inte är en kommersiell produkt eller tjänst är informativt och informativt, taget från ägarens egna erfarenhet och kunskap och har gjorts tillgängligt för användaren i god tro. Det utgör ingen professionell rådgivning, så ägaren frånsäger sig allt ansvar, direkt eller indirekt, som kan uppstå från användningen eller tillämpningen av informationen på hemsidan/webbutiken.