Planet First

Planet
First

Vi på DIVAIN är engagerade i allt som rör vår planet. För jorden, för oss. För nuet och för framtiden.

Våra produkter är en förlängning av livet själv. Det allra bästa i livet tycker vi är att leva i samklang med naturen och alla djur. Vi hoppas att DIVAINs Parfymer väcker idéer till liv. Idéer som att ta socialt ansvar, ta hand om planeten och främja Planet First-rörelsens miljömedvetenhet. 
Varje dag försöker vi förändra världen med små ting som tillsammans bidrar till att förbättra vår framtid och jobba för en mer hållbar miljö. Vi är ett exempel på att det är möjligt att framställa kvalitetsprodukter med miljöansvar, att alltid respektera omvärlden och djurlivet. 

För naturen

Naturen måste vårdas, respekteras och älskas. Det som naturen ger oss är det ingen annan som kan ge och det är just därför som vi har engagerat oss för miljön ända sedan vi startade äventyret med företaget DIVAIN. Vi driver igenom hållbara steg i hela producentledet. Allt från förpackningar som är framtagna av 100 % återvunnen kartong till avfallshantering och vår Try&Buy-service för varureturer som uppmuntrar till ansvarsfull konsumtion.

För djurens skull

På DIVAIN älskar vi djur! Förutom att vi skyddar och tar hand om djurens livsmiljö är vi “Cruelty Free”. Ingen av råvarorna vi använder för att tillverka våra parfymer har testats på djur. Dessutom består 99 % av vårt katalogutbud av veganska parfymer som inte innehåller några animaliska ingredienser.

Veganprodukter

99 % av parfymerna i vår katalog är tillverkade av naturliga, högkvalitativa ingredienser och råvaror som inte härstammar från djur eller animaliska biprodukter.

(FN:s hållbarhetsmål: Mål 12 Ansvarsfull produktion och konsumtion)

Cruelty Free

Vi är emot all form av djurplågeri. Inga av våra produkter har tidigare testats på djur. Vi har anpassat och tagit fram innovativa och etiska alternativ för att testa effektivitet och produktsäkerheten i hela vårt sortiment.

(FN:s hållbarhetsmål: Mål 12 Ansvarsfull produktion och konsumtion)

Jorden klarar sig utan oss, men vi klarar oss inte utan jorden.
Varenda liten handling gör sitt till. Hjälp till, du också!

#PLANETFIRST

GÅ TILL SHOP