Vårparfymernas 10 i topp

Våren är inte precis runt hörnet ännu men våren kommer på sikt och vad passar bättre än att möta våren med en ny parfym som matchar vårens glädjeyra?  Här på DIVAIN presenterar vi vår topplista med de bästa vårparfymerna. Presenttips eller varför inte unna dig själv en ny vårdoft. Upptäck dem alla!

DIVAIN-073, likvärdig Coco Mademoiselle från Chanel

Känn dig som en riktig sagoprinsessa med den här feminina doften designad för en glamorös och mycket elegant kvinna. DIVAIN-073, likvärdig Coco Mademoiselle från Chanel är fräsch och pur  glädje som sticker ut med en kombination av oemotståndliga doftnoter som kommer att väcka alla dina sinnen. Öppningen är fruktig med bergamott, apelsin och grapefrukt som efter hand ger vika för hjärtats rosor och jasmin.  Parfymbasens mysk, patchouli och vanilj  förstärker ytterligare parfymens elegans. En doft du kommer att älska!

DIVAIN-228, likvärdig Aventus från Creed

Ett riktigt parfymmåste som vi är alldeles tokiga i!  DIVAIN-228, likvärdig Aventus från Creed  är en av de mest sålda herrparfymerna i hela världen. Vii är inte alls förvånade! Parfymen har en unik och väldigt okonventionell doft. En doft som utmanar, den är optimistisk och alldeles unik. Öppningen är fruktig och ger efter hand vika till  hjärtats rosor och marockansk jasmin. Basen är varm och du kommer garanterat att fastna för den här parfymen. Passar till alla tillfällen!

DIVAIN-736, likvärdig Musk of Flowers från Mancera

En annan topparfym som passar till våren är DIVAIN-736, likvärdig Musk of Flowers från Mancera. Den här intensiva och eleganta blommiga cocktailen har en gourmand-prägel som gör att du känner dig fräsch hela dagen. Fruktiga och blommiga doftnoter mixas mot en bakgrund av mysk och sandelträ som tar dig ett paradis du drömt om.

Vårdofter för honom till ett och samma pris

DIVAIN-222, likvärdig Sauvage från Dior

Vårens glans följer med dig i parfymen DIVAIN-222, likvärdig Sauvage från Dior en herrdoft inspirerad av öppna landskap.. Bergamott, peppar, lavendel, vetiver och cederträ är bara några av de oemotståndliga ingredienserna i parfymens sammansättning. Älskar du naturen och är ute efter en träffsäker parfym, tveka inte, prova den. 

DIVAIN-917, likvärdig Good Girl Gone Bad från Kilian

När jag är olydig är jag i stormform! Det är ett sätt att beskriva den mest vågade Black Edtion-parfymen, DIVAIN-917, likvärdig Good Girl Gone Bad från Kilian. En vårparfym som får dig att njuta av en oförglömlig promenad genom en trädgård full av vita blommor: natthyacinter, jasmin och pingsliljor. Lika söt som sensuell. Ett beroende du bara inte vill ge upp.

DIVAIN-061 för henne

Enkelhet är nyckeln till elegans och vår parfym DIVAIN-061 är ett bra bevis att det faktiskt är så. Den här  damparfymen är en hyllning till den blommiga doftfamiljen. Toppnoter: koriander, svartvinbär, bergamott och violblad möter hjärtats pioner, jasmin, gardenia och rosor. Slutligen, en mycket subtil bas av iris, ceder och mysk gör den här parfymen riktigt innerlig och kvinnlig. Med de här aromerna sticker du ut och hamnar i händelsernas centrum. 

Perfekta vårdofter för henne

DIVAIN-601, likvärdig Idôle från Lancôme

Möt våren i stil med DIVAIN-601 likvärdig  Idôle från Lancôme Den här ung, fräscha och  energiska parfymen är framtagen för självsäkra kvinnor som är redo att ta sig an hela världen. Den här parfymen är en riktig explosion av blommiga och exotiska noter. Turkiska rosor, rosor från Provence och indisk jasmin är stjärnorna i den här kraftfulla doften som kommer att erövra ditt hjärta. En riktigt oemotståndlig parfym!

DIVAIN-251

En annan vårklassiker för män är  DIVAIN-251. Så fort du sprejat den vet du att du valt rätt.  Låt dig själv ryckas med och upptäck en helt annorlunda doftupplevelse med den här träiga parfymen alla kommer att lägga märke till. Den enkla mixen av bergamott, kokos och tonkabönor kommer garanterat att få fram din met vågade sida.

DIVAIN-572, likvärdig Bloom från Gucci

DIVAIN-572, likvärdig Bloom från Gucci fungerar precis som en resa genom naturen, alltid full av oväntade överraskningar. Med en bukett av vita jasminblommor får parfymen sin rena och fräscha arom. Perfekt för vardagsbruk. Du blir insvept av en söt mix av tränoter i basen med blomman druckne sjömannen, liljestjälkar, sandelträ och vanilj.  

Blommigt Discovery Set

Till sist bjuder vi in dig att möta våren med vår förpackning Discovery Set Blommor som består av 8 utvalda 15 ml-parfymer som lyfter fram de populära blomdofterna på olika vis. Varför ska du motstå den här frestelsen, skäm bort dig själv eller någon annan, perfekt presenttips!

Nu när du tagit del av vår Topplista, passa på och beställ din favoriter till bästa pris! Välkommen till webbutiken DIVAIN.