DIVAIN | Equivalence Perfumes

40% OFF IN AL PERFUMES 😍

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Ta reda på om du får ta med parfym på flyget när du reser

Parfym på flyget: hur många ska jag packa med, vilken mängd är tillåten, hur packar jag?

Om du nyligen har rest eller planerar en resa under de närmaste veckorna har du kanske ställt dig dessa frågor mer än en gång: Kan jag ta med mig min parfym? Får jag ta med parfym i handbagaget eller måste packa parfym i resväskan? Hur packar jag min parfym i handbagaget?

Sanningen är att det finns en hel uppsättning regler och bestämmelser kring denna fråga som du bör ta hänsyn till innan du packar ditt bagage. Men om du fortfarande är osäker, oroa dig inte, i det här inlägget kommer vi att lösa alla dina tvivel så att du inte behöver vara utan din favoritdoft nästa gång det är dags att resa. ;)

Får man ta med sig parfym ombord flyget?

Detta är utan tvekan den största frågan för många doftälskare: Kan jag ta med mig min favoritdoft på flyget? Vad händer om jag inte checkar in bagage alls?

Svaret är ja, det är tillåtet att ta med sig parfymer in i kabinen och förvara dem i handbagaget. Men var försiktig, det finns en hel del restriktioner ur lagstiftningssynpunkt som du måste följa om du inte vill att dina parfymer stoppas i säkerhetskontrollen.

Hur många ml parfym får man ta med sig ombord på flyget?

Hur många ml parfym får jag ta med mig ombord?

Den maximala mängden vätska som får medföras ombord på ett flygplan i handbagaget får i skrivande stund inte överstiga 100 ml per behållare. Med andra ord kan vi ta med mer än en produkt i olika behållare, men varje behållare får inte rymma mer än 100 ml separat.

En annan sak att tänka på är att vissa flygplatser, till exempel spanska AENA, endast tillåter högst 1 liter vätska totalt i handbagaget. Med andra ord får de enskilda behållarna vara högst 100 ml och tillsammans får de inte överskrida en liter.

Om du tänkt ta med mer, tänk på att vissa flygbolag inte begränsar antalet vätskor i incheckat bagage. Kontrollera med just ditt flygbolag.

Ett annat alternativ är att köpa de produkter som du behöver och som överskrider 100-ml-gränsen efter att du passerat säkerhetskontrollen på själva flygplatsen.

Kan jag ta med fler än en parfym?

Om du också är en av dem som gillar att ha en parfym för dagsbruk och en annan för kvällen är det bra att veta att du får ta med dig fler än en parfym i ditt handbagage.

Tänk på att du fortfarande måste följa gällande bestämmelser gällande vätskor: behållare på högst 100 ml och högst 1 liter vätskor totalt (beroende på flygplats och var i världen du befinner dig).

Lyckligtvis är de flesta parfymformaten på marknaden mellan 50 ml och 100 ml, så du har förmodligen inga problem med att få med dig din favoritparfym.

Ett annat alternativ, som inte bara sparar utrymme utan också kan vara mycket mer praktiskt, är att köpa parfymer i reseformat eller parfymflaska i reseformat som du kan fylla på med din favoritdoft.

Föreskrifter om hur man tar med parfym i handbagaget

Hur kan jag ta parfymerna ombord?

Om du vill ta med dina parfymer ombord flyget måste du på de flesta flygplatser (kontrollera regler för din avfärd) placera dem i genomskinliga påsar med blixtlås av storleksordningen 20x20 cm tillsammans med resten av de vätskor som du har med dig i bagaget: sprayer, tandkräm, smink, krämer osv.

När det är dags att föra handbagaget genom röntgenmaskinen rekommenderas ibland du ta separerar den genomskinliga påsen och placera den i en separat låda så att den är synlig för alla för att underlätta inspektion.

Oroa dig inte om du inte har dessa påsar hemma: nästan alla flygplatser erbjuder genomskinliga påsar i standardstorlekar invid säkerhetskontrollen.

Var köper jag parfymer i reseformat?

Utan tvekan är parfymer i reseformat det bästa alternativet för att ta med dig din doft när du måste flyga.

De är speciellt utformade för att ta mindre plats, väga mindre (vilket gör att du lättare kan följa bagagerestriktioner) och är mer praktiska att ta med från en plats till en annan.

DIVAIN erbjuder vi flera alternativ så att du kan ta med dig dina parfymer överallt:

Påfyllningsbar parfymflaska

Det är ett ekologiskt och praktiskt alternativ för att ta med dig din parfym, inte bara när du reser, utan även för dagligt bruk. Den här lilla 5 ml parfymflaskan är påfyllningsbar och kan bekvämt bäras i din handväska eller ryggsäck. När insidan är slut kan den fyllas på så många gånger som behövs med olika parfymer och dofter.

Men för att se till att du inte blandar dofter från olika parfymer, se till att rengöra den noggrant mellan användningarna med alkohol för att bryta ner molekylstrukturen från parfymen du använt innan.

Förpackningen Discovery Set: 15ml-parfymer

I Webbutiken har vi också ett stort utbud av Discovery Set-förpackningar som består av små 15 ml-parfymer, så att du kan ha flera olika dofter med dig på resan. Res lätt och praktiskt. Perfekt för resor längre än en vecka.

Parfymprovs-förpackningar: 3 ml-parfymer

Om du vill prova en ny parfym varje dag hittar du i Webbutiken DIVAIN förpackningar med parfymprover till mycket förmånliga priser. Utan tvekan ett perfekt, bekvämt och praktiskt alternativ för att kunna resa med dina favoritdofter!

Fördelar att ta med parfymer på resan

Varför ska du ta med din parfym på resan?

  • Du kommer att känna dig tryggare när du reser med din favoritdoft.
  • Din parfym är en del av din identitet, även om du är långt hemifrån!
  • Parfymer i reseformat tar mindre plats och gör att du kan använda det extra utrymmet till andra viktiga tillbehör.
  • Det är viktigt att ta hänsyn till bagagets vikt och anpassa sig till flygbolagets villkor. Parfymer i reseformat hjälper dig att undvika att packa för mycket i resväskan
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published