DIVAIN | Equivalence Perfumes

XMAS SALE 🎄

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Bästa längre och korta skäggstilar 2022

2022 års 11 bästa skägg-stilar

Det finns inget mer fullbordat, formellt och attraktivt än en man med skägg, men ännu bättre är en man med ett välskött, ansat och trimmat skägg.

Att välja rätt skäggstil är inte så enkelt som det låter. Precis som för kvinnor när det gäller att välja rätt smink bör en man alltid tänka på ansiktsformen för att välja en stil som framhäver ansiktsdrag och också att försöka dölja mindre smickrande drag. Det bör också noteras att det inte är lika lätt för alla män att låta skägget växa.

Därför har vi i den här artikeln sammanställt 2022 års bästa skäggstilar. Kolla in alla stilar och välj den du gillar bäst!

Korta skägg

Kort skägg är det mest populära valet för många män. Det ser bra ut till nästan alla ansikten, även om vissa typer av kort skägg passar bättre till vissa ansiktsformer.

Runda skägg

En av de mest klassiska stilarna för män är det cirkulära skägget, eftersom det passar till nästan alla ansikten, särskilt triangulära och fyrkantiga ansikten. Det cirkulära skägget består av hakskägg som ansluter till en ganska enkel mustasch i form av en cirkel.

Hänglås-skäggtypen

Skägget med hänglås består av en liten goatee (bockskägg som täcker hakan) som är skild från mustaschen.

Upptäck olika typer av skägg för olika ansiktsformer

Kort fyrkantigt skägg

Den här typen av skägg täcker mustaschen och goatee för att kopplas samman med polisongerna, men med väldefinierade raka sidor.

Balboskägg

Balbo-skägget är den bästa stilen för män som inte har så mycket ansiktshår. Den består av ett skägg och en separat mustasch, snyggt trimmat, och en frisyr utan polisonger.

Tredagars-skägg

Många unga män som älskar den avslappnade looken väljer den här looken, som helt enkelt är ett tillräckligt mycket skägg för att det ska se ut som om det har vuxit i minst tre dagar. Det bästa med den här stilen är att den kan skapas perfekt med vanliga rakhyvlar.

De bästa trendiga skäggstilarna

Mutton Chops

En stil som definitivt inte passar alla ansikten. Mutton Chops (fårkotletter) är ett skägg som också kallas "Chopper". Den består av en buskig mustasch som ansluter till ganska långa polisonger, utan goatee. Den här stilen kan också hållas lång.

Ankarskägg

Ankarskägget är en modell som passar män med en cirkulär ansiktstyp, eftersom det skapar en illusion av raka vinklar i ansiktet. Skägget börjar med en tunn linje på hakan och löper ner längs käklinjen i form av ett ankare, tillsammans med en tunn mustasch.

Längre skäggtyper

Det finns några lyckligt lottade män för vilka skägget aldrig är i vägen. Det finns också flera stilar som passar bra till ett ovalt eller fyrkantigt ansikte. Kom alltid ihåg att hålla skäggstråna i gott skick! Långt behöver inte vara slarvigt.

Verdi-skägg

Verdi-skägget är ganska stilfullt, klassiskt och inspirerat av Giusseppe Verdi, operakompositören. Den är karakteristiskt lång och avrundat nedtill. Den åtföljs vanligen av en sparsam mustasch som bör vara avskild från skägget.

Viltskägg

Det finns ingen bättre känsla för en man än att börja låta skägget växa. Den här stilen är också känd som hipsterskägg. Perfekt för en bekymmersfri look, men det kräver mycket vård, till exempel återfuktning och konstant utredande.

Skägg med goatee

Bockskägget är känt bland många skådespelare och kändisar och är särskilt attraktivt på ansikten med en uttalad käklinje. Det här skägget växer bara på hakan.

Garibaldi-skägg

Låt dig inte luras av att det ser ut som ett helskägg, Garibaldi-stilen kräver en hel del ansning. Den här typen av skägg går från hakan och neråt, ungefär 15-20 centimeter. Du bör också trimma skägget och göra en kontur uppe vid kindbenet och mustaschen.

Nu när du vet vilken typ av skäggklippning du ska välja för att framhäva just dina ansiktsdrag, glöm inte att skäggvård är viktigt om du vill visa upp ditt eleganta skägg.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published