Originella presenttips till 30-åriga kvinnan

Det kan ibland verka svårt att hitta den perfekta presenten till en kvinna. Oavsett om det handlar om en partner, en väninna eller en släkting finns det många originella idéer som den viktiga personen kommer att älska på den speciella dagen. 

För att ge dig lite hjälp på traven ger vi dig i den här artikeln en lista med originella gåvor som passar till en kvinna i 30-årsåldern.

5 originella presentidéer för en 30-årig kvinna

Allas smak och behov förändras med åren, och kvinnor är förstås inte undantagna. Choklad och blommor är inte längre på modet för kvinnor i 30-årsåldern, utan de föredrar mer originella och väl uttänkta gåvor.

Lugn miljö, välbefinnande, gott sällskap och god mat är några av de saker som de flesta kvinnor i 30-årsåldern uppskattar mest. Många ser även fram emot en unik och speciell gåva, produkter som kan fängsla och glädja dem. Så för att du ska kunna överraska erbjuder vi här en lista med några originella presentidéer för kvinnor i 30-årsåldern. 

De bästa personliga gåvorna till kvinnor i 30-årsåldern

1. Skönhets- och hälsobehandlingar

Skönhet, wellness och välbefinnande är en viktig del av varje kvinnas liv, och särskilt populära bland kvinnor i 30-årsåldern. Om du vill fängsla dessa kvinnor kan du ge dem en underbar dag på en spa-anläggning där de kan koppla av och njuta av massage och fuktgivande ansiktsbehandlingar. 

2. Originell och rolig t-tröja

Mode kommer alltid att vara viktigt för kvinnor oavsett ålder. Därför är kläder en av de vanligaste gåvorna till kvinnor för födelsedagar, julhelgen, Alla hjärtans dag. 

För dig som gillar originella presenter rekommenderar vi en personlig t-shirt med en fin fras eller en rolig design. 

3. Lyxig middag ute 

Den här presenten är perfekt för par som älskar god mat. Njut av sällskapet och samtidigt av utsökta gourmeträtter med något gott att dricka till. 

Det finns inget bättre än att fira en speciell händelse, till exempel en födelsedag eller årsdag på en elegant restaurang. Det måste ju inte vara en Michelinstjärn-krog heller. Men varför inte? 

4. Personliga gåvoförpackningar

Varför nöja sig med presenter när du även kan ge bort en oförglömliga upplevelse? Detta är möjligt tack vare personliga presentförpackningar från märken som Smartbox eller Wonderbox som  innehåller aktiviteter. Från en spa-dag med vänner till en weekendresa eller romantiska äventyr med din partner. 

Om du känner till just vad hon gillar hittar du säkert rätt bland dessa personliga gåvor.

5. Parfymer

Sist men inte minst, parfymer. Det perfekta komplementet som får varje kvinna att känna sig själv och trivas med sig själv. 

Med åren har hon säkert fåt smak för unika och utsökta parfymer. En söt eller blommig parfym är en av de bästa gåvorna du kan ge till en kvinna i 30-årsåldern.

De bästa parfymerna till kvinnan i 30-årsåldern

Parfymrekommendation för kvinnor i 30-årsåldern

Daisy från Marc Jacobs

Daisy är en av de mest framstående parfymerna med blommiga aromer. Daisy från Marc Jacobs (DIVAIN-186) kännes igen genom en feminin och fräsch doft. Med den kan alla kvinnor känna sig attraktiva. 

Med fräscha doftnoter av jordgubbar, viol och grapefrukt, tillsammans med en touch av vanilj och jasmin är doftens nyckelord skönhet, ungdom och välbefinnande. Utan tvekan är denna parfym perfekt för glada och optimistiska kvinnor som letar efter något enkelt som alltid funkar. 

Happy Clinique från Clinique

Happy Clinique konkurrerar med flera av Jean Paul Gaultiers parfymskapelser och är en perfekt doft för kvinnor som älskar äventyr. Med doft av citrus kommer den här doften lätt att förföra vem som helst, vilket gör den idealisk för sommar- och vårdagar. 

Happy Cliniques apelsindoft (DIVAIN-095) passar glada och äventyrslystna kvinnor precis som handen i handsken. 

For Her från Narciso Rodriguez

Om du vill framhäva hennes glamour och elegans är denna parfym något för dig. Den ger en djup och sensuell doft som är idealisk för att framhäva alla kvinnors skönhet.

For Her från Narciso Rodriguez (DIVAIN-076) kännetecknas av att den är gjord av egyptisk mysk och apelsinblommor för att inte nämna att den också har subtila inslag av persika, bärnsten, jasmin och ros. Det är verkligen en speciell och magisk parfym. Den perfekta födelsedagspresenten för en kvinna i 30-årsåldern.