Originella och romantiska presentidéer att ge din partner:

Under året finns det många speciella tillfällen som är perfekta att fira med din partner: Alla Hjärtans Dag, födelsedagar, förlovnings- partnerskaps- eller bröllopsdagar, jul, etc... Om du är på väg att uppleva en viktig dag med din partner och letar efter den perfekta presenten, hittar du i den här listan originella och romantiska idéer att ge din partner för att överraska henne som aldrig förr och visa henne all din kärlek. 

Vad kan jag ge min flickvän?

Ibland anses det vara mycket svårt att hitta den perfekta gåvan till en kvinna. I vilket fall som helst kan du här få lite inspiration och några presentförslag till din flickvän.

Personligt utformade armband 

Om du letar efter en originell present som din flickvän stolt kan visa upp varje dag är det bästa att välja ett personligt armband. Armbandet kan ha era namn, datumet för er årsdag och till och med koordinaterna för den plats där ni träffades för första gången. Finns det något mer romantiskt? 

En komplett utstyrsel

Om den speciella kvinnan i ditt liv älskar mode och trender kan du också ge henne en komplett outfit. Skor, nya plagg och accessoarer som kombineras och skapar den perfekta stilen för er speciella dag, oavsett om det är en födelsedag, bröllopsdag eller Alla hjärtans dag. 

Ett romantiskt kort

Ibland behöver du inte investera så mycket i en present för att den ska bli perfekt och oförglömlig. Om du firar årsdag med din flickvän finns det inget mer speciellt och omtänksamt än att skriva ett kärleksbrev till henne. Många kvinnor uppskattar denna typ av originella detaljer mycket mer än allt det materiella. Så tänk inte två gånger, ta penna och papper och beskriv dina känslor för henne!

Upptäck vad du kan ge din partner för att visa din kärlek på det mest originella viset.

Parfymtips att ge i present till flickvännen

En annan sak som alltid kommer att tas emot väl av en kvinna är hennes favoritparfym. För en kvinna är en parfym nödvändig för att kunna gå ut och känna sig fräsch och full av energi. Om du inte vet vilken parfym din flickvän använder eller om hon inte har någon direkt favorit, kan du med något av de här tre alternativen som vi rekommenderar vara säker på att pricka rätt: Chance från Chanel (DIVAIN-126), J'adore från Dior (DIVAIN-063) eller unisexdoften CK One från Calvin Klein (DIVAIN-030).

Bästa presenttips till din pojkvän

Din pojkvän måste också känna sig som den viktigaste mannen i ditt liv och då och då bli påmind om hur mycket du beundrar honom. Hur lätt det är att hitta gåvor till män beror på hur väl du känner din partner. Om du fortfarande känner dig lite obeslutsam, här kommer några bra presentidéer. 

Ett videospel

Din pojkvän fyller snart år och du känner att han redan har allt han kan önska sig eller behöver. Vi vet att det är lätt att få panik och gå runt i butikerna utan att komma på något speciellt. Oroa dig inte! Om du letar efter idéer för att överraska din kille på födelsedagen eller ett annat viktigt tillfälle och vill ge honom en gåva som han kommer att gilla kan du tänka på hans favorithobby. 

Om han är en gamer, köp ett nytt videospel. Ett av de senaste och mest populära spelen kanske han har sett fram emot att spela länge. Då kommer han garanterat att älska det!

En romantisk middag

Män älskar också romantiska gåvor. Om Alla hjärtans dag, din bröllopsdag eller ett annat speciellt datum är nära inpå och du letar efter efter något speciellt? Planera  en romantisk middag med din pojkvän. 

Du kan ta med honom till en av de bästa restaurangerna i stan eller om du gillar att laga mat, laga hans favoriträtt och ordna en romantisk kväll hemma med levande ljus. Det kommer att kanske bli det vackraste ögonblicket i hans liv.

Idéer för att överraska din partner på den speciella dagen.

Fotoalbum

Om du vill ge en gåva för att minnas era bästa stunder är ett fotoalbum som du själv har skapat ett perfekt alternativ. Med hjälp av ett album kan du förevigta ert förhållande på ett visuellt vis. Dekorera den genom att lägga till några fina kommentarer till foton och glöm inte att lämna plats för alla de stunder ni har kvar att uppleva tillsammans! 

Parfymer till din pojkvän

En sak som kan får ens partner att bli förälskad kan vara parfymen. Om samma sak händer dig, vill du säkert leta upp den mest passande herrparfymen att ge till din pojkvän. För att hjälpa dig att välja rekommenderar vi följande: Sauvage från Dior (DIVAIN-222), Aqua di Gio från Armani (DIVAIN-027) eller klassikern Terre från Hermés (DIVAIN-039). 

Vissa av dessa presentidéer är klassiska, andra är originella, men vi försäkrar dig att var och en av dem kommer säkert att få din partner att känna sig som den mest speciella personen i världen (eller åtminstone i din värld). Så var inte rädd för att visa din kärlek och välj en av våra rekommendationer för den perfekta presenten.  


divain

Likvärdiga Parfymer


Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra senaste lanseringar