Parfymer som doftar sockervadd! Söta och oemotståndliga!

Om du gillar söta parfymer får du inte missa det här urvalet av de mest oemotståndliga dofterna med godisdofter. Omisskänliga, kraftfulla och utsökta aromer med söta ingredienser som påminner dig om din barndom och lämnar ditt avtryck. Upptäck dem och köp dem nu på DIVAIN till ett unikt pris. Vi har dem alla! ;)

DIVAIN-538, likvärdig Viva la Juicy

Den första parfymen som vi presenterar är en av de mest chica dofterna som är utformade för unga kvinnor redo att ta för sig här i världen.DIVAIN-538, likvärdig Viva la Juicy från Juicy Couture, bjuder på en kombination av läckra ingredienser som mandarin, karamell, pralin och vanilj. Resultatet blir en fräsch och lätt doft, men med en oemotståndlig söt touch. 

DIVAIN-688, likvärdig D&G Femme från Dolce & Gabbana

DIVAIN-688, likvärdig D&G Femme från Dolce & Gabbana, bjuder på en fräsch och kvinnlig cocktail som ger dig all den energi du behöver för att uppnå alla dina mål. Parfymen öppnar läckert med toppnoter av mandarin, hallon och neroli som smälter in i ett elegant blommigt hjärta av jasmin och apelsinblommor. Slutligen avger basens marshmallow och vanilj som gör att doften både en söt och gourmand-prägel.

Beställ dofter som luktar som sockervadd i Webbutiken

DIVAIN-116, livärdig Candy från Prada

Söt och söt som ingen annan. DIVAIN-116, likvärdig Candy från Prada, utmärker sig för sin typiska karamelldoft som garanterad får igång alla dina sinnen. Den innehåller, förutom karamell, andra doftnoter som mysk och bensoeharts som ger den extra gnistan som gör den här parfymen så pass unik. En parfym gjord för kvinnor med en stark personlighet, passionerade och vågade. Vi är säkra på att du  kommer att älska den!

DIVAIN-905, inspirerad av I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess 

Detta är en av de smycken som ingår i vår Black Edition, den mest exklusiva kollektion och begränsad upplaga. DIVAIN-905, likvärdig I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess från Kilian, är en rebellisk och fri unisexparfym utformad för att älska på ditt sätt. En perfekt kombination av ingredienser och explosiva doftnoter som citron, äpple, ingefära och marshmallow skapar en söt och mjuk doft med en kryddig touch som är beroendeframkallande och flirtig.

DIVAIN-070 för kvinnor

DIVAIN-070 för kvinnor är ett vågat, mystiskt och förföriskt förslag. De fräsch citrus-toppnoterna blandas med ett sött godishjärta. Allt är väl balanserat med en varm bas av mysk, sandelträ, vanilj och karamell. En oslagbar doft för sexiga och vilda nätter. Våga prova den!

Söta parfymer med doft av karamell, marshmallow och sockervadd.

DIVAIN-065, likvärdig Angel från Thierry Mugler 

Elegant, sofistikerad och sensuell. Detta är definitionen av vår parfym DIVAIN-065, likvärdig Angel från Thierry Mugler. Med en komplex kombination av orientaliska och söta doftnoter som ananas, sockervadd, choklad och sandelträ får denna parfym en förnämlig och feminin doft som passar bäst för djärva kvinnor som älskar att stå i centrum för uppmärksamheten. Du kommer inte att kunna motstå den!

DIVAIN-690, likvärdig Aura White Magnolia från Loewe.

Låt dig fångas av denna originella och omslutande parfym som är utformad för unika kvinnor som älskar varenda liten detalj i livet. DIVAIN-690, likvärdig Aura White Magnolia från Loewe, utmärker sig för sin enkla men aldrig tidigare framtagna sammansättning, med ett ackord av magnolia, doftnoter av sockervadd, vanilj och yuzu. En legendarisk, sensuell och mycket feminin doft.

DIVAIN-670, likvärdig Roses Vanille från Mancera

Sist ut i vår Topplista när det gäller de bästa parfymerna med doft av sockervadd har vi en doft för kvinnor som älskar vanilj. DIVAIN-670, Roses Vanille från Mancera kombinerar toppnoternas fräscha citron och vattennoter med ett läckert hjärta av rosor och socker som smälter samman med en bas av mysk, vanilj och cederträ. Så intensiv och exklusiv att du aldrig vill släppa taget!

Nu när du känner till de bästa parfymerna med sockervadd, uppmanar vi dig att själv läsa mer och beställa dina favoritdofter i vår Webbutik. Beställ likvärdiga parfymer till priser som är lika oemotståndligt som dessa söta dofter. Vi väntar på dig i butiken!