De bästa festparfymerna

När kvällen kommer finns det inget bättre sätt att vinna över en kvinnas gunst än att använda en parfym som är speciellt framtagen för att triumfera. En omslutande, beroendeframkallande doft som är utformad för att få dig att sticka ut från mängden. Vi ska inte låta dig vänta längre... Det här är parfymerna för festkvällar som tar fram din mest sensuella och djärva sida. Njut, du är oemotståndlig!

Festparfymer för kvinnor

DIVAIN-542, likvärdig Black Orchid av Tom Ford

Om du letar efter ett perfekt komplement för en elegant och oförglömlig kväll kan DIVAIN-542, likvärdig Tom Fords Black Orchid, vara din bästa vän. Denna parfym lyckas fånga lyx och sensualitet i en enda flaska genom sina orientaliska och blommiga noter: jasmin, gardenia, tryffel, lotusblomma, orkidé med en söt bas av mexikansk choklad, vanilj och vit mysk som kommer att få dig att smälta...

DIVAIN-193

En annan festparfym för kvinnor som inte kommer att gå obemärkt förbi är DIVAIN-193. Den öppnar överraskande med rabarber, torkad frukt och anis som smälter samman med det eleganta och blommiga hjärtat av gardenia, apelsinblommor och rosor. Allt är väl balanserat med en intensiv bas av mysk, patchouli och läder. Med den här doften får du fram din vilda sida, eftersom den skapades för kraftfulla, djärva och stolta kvinnor. Vad väntar du på?

Festparfymer för henne

DIVAIN-167, likvärdig Black Opium från YSL

Om din passion är söta och läckra dofter är din perfekta festparfym DIVAIN-167, likvärdig Black Opium från Yves Saint Laurent. Låt dig erövras av dess behagliga och oemotståndliga vaniljdoft för äventyrliga kvinnor som älskar varje liten detalj i livet. Ett parfym-måste som du inte vill släppa taget om.

DIVAIN-187 för kvinnor

Enigmatisk, modern och mycket sexig. Det är precis hur DIVAIN-187 är, en söt och blommig doft som börjar med omslutande toppnoter av mandel, kaffe, bergamott och citron som ger plats åt ett blommigt hjärta av jasmin, bulgariska rosor och apelsinblommor. Slutet i basens varma och välkomnande noter som kakao, pralin och kanel kommer att väcka alla dina sinnen.

DIVAIN-913, likvärdig Black Phantom från Kilian

Om du letar efter något överraskande, annorlunda och explosivt rekommenderar vi DIVAIN-913, likvärdig Black Phantom. Den tillhör Black Edition-Kollektionen och utstrålar lyx och exklusivitet. Doftnoterna av rom och choklad kommer att smeka din hud och ge plats åt ett intensivt hjärta av kaffe balanserat med en bas av mandel, sandelträ och socker. En helt ny värld full av doftsensationer väntar på dig!

Festparfymer för honom

DIVAIN-920 likvärdig Duro från Nasomatto

Vi öppnar topplistan starkt med de bästa festparfymerna för män med vår kronjuvel i Black Edition-Kollektionen, DIVAIN-920, likvärdig Duro från Nasomatto. En doft med en överväldigande personlighet och mycket karaktär. Designad för en stark och bestämd man som vill visa världen sin virila och eleganta sida.

DIVAIN-196, likvärdig Tobacco Vanille från Tom Ford

DIVAIN-196, likvärdig Tobacco Vanille, är en av världens mest sålda parfymer. Den här must-have-parfymen kanske inte passar alla. Den är full av söta och träiga kontraster och har inspirerats av London. Med kryddiga toppnoter och tobaksblad ges även plats för ett sött, orientaliskt hjärta av vanilj, kakao och tonkabönor som ger med sig  av basens torkade frukter och mer träiga doftnoter. En omisskännlig och oöverträffad doft för en lyckad utekväll.

Festparfymer för honom

DIVAIN-200, likvärdig Bleu från Chanel

För en elegant och sensuell utekväll. DIVAIN-200, likvärdig Bleu från Chanel, utmärker sig genom den perfekta kombinationen av träiga ingredienser som skapar ett kraftfullt doftspår som är svårt att glömma. De fräscha toppnoterna med citron och mynta blandas med ett hjärta som aldrig tidigare skådats av ingefära, Iso E Super, muskotnöt och jasmin. Utan tvekan ett säkert val om du vill stå i centrum för all uppmärksamhet.

DIVAIN-369, likvärdig Sauvage Elixir från Dior

En legend som inspirerar. Den här parfymen definieras som nattlig, elegant och vild. Låt dig fångas av det kraftfulla doftspåret full av kontraster som kommer att lämna spår efter sig. DIVAIN-369, likvärdig Sauvage Elixir från Dior, välkomnar dig att utforska okända terräng genom en koncentration av exceptionella ingredienser. Här finns doftnoter av grapefrukt, kryddor, likördoftande träslag och lavendel med unika nyanser som du aldrig stött på tidigare.

Attitude Set pour Homme

Slutligen vill vi rekommendera en av våra mest eleganta och beroendeframkallande uppsättningar, som är gjorda för härliga utekvällar. Den här Emotion Set-förpackningen består av tre maskulina dofter inspirerade av Tom Fords parfymer, fulla av dynamik och mystik. Vi tvivlar inte på att de kommer att släppa loss din vildaste sida, våga dig på dem!