Tips som hjälper dig att matcha marinblå byxor för både damer och herrar

Hur väl vi matchar våra kläder definierar vår stil och återspeglar olika delar av vår personlighet. Svarta byxor är ett alternativ för att se proper ut, men även marinblå byxor kan verka mycket korrekta, till och med glamorösa, alltid snyggt.  

Här är några tips på hur du kan kombinera marinblå byxor för både män och kvinnor. Du får den glamorösa stil du vill ha och ser helt enkelt bra ut! 

Tips: marinblå byxor för män

Vad man ska ha på sig för att matcha marinblå byxor för män och kvinnor

Vitt har varit en av de bästa färgerna att kombinera med den här typen av plagg, oavsett om det är jeans eller chinos. Andra färger som passar perfekt till dessa plagg är brunt, beige eller ljusblått. 

På en man ser de här byxorna bra ut med en enkel långärmad eller kortärmad skjorta. Även fina och eleganta vertikala ränder passar riktigt bra. Om du vill ha en mer elegant stil kan du lägga till en marinblå kavaj till din look så att du sticker ut vart du än går. 

När det gäller skor finns det inget som passar bättre till den här stilen än ett par svarta loafers i läder eller ett par bruna skor, perfekta att bära till din outfit när som helst på dagen. 

Marinblå byxor för henne och känn dig helt rätt

Tllbehör/accessoarer

Klockor, solglasögon och slipsar är några av de perfekta accessoarerna för att komplettera din stil. De framhäver byxorna och får dig att se proper och proffsig ut. Ett litet lyft av självförtroende du kanske behöver för att uppnå alla dina mål. 

Marinblå byxor för henne

Vilka färger och plagg passar bäst till?

För kvinnor passar vitt perfekt till marinblå byxor, men det finns även andra färgkombinationer som får dig att se professionell och elegant ut. 

Du kan kombinera marinblå byxor för kvinnor med en olivgrön eller koboltblå kavaj eller med en smaragdgrön eller senapsfärgad blus eller T-shirt. Till den här färgen på byxorna passar också avskalade färger perfekt, eftersom det är neutrala färger som ger ett stilrent intryck. 

Om du vill ha en bekväm men inte så formell stil kan du också vara väldigt elegant att kombinera dina marinblå byxor med en fantastisk jumper med svarta och vita horisontella ränder. 

Tips på hur du matchar marinblå byxor

Skoval: du kan kombinera alla dessa stilar med bruna läderklackar, svarta stövlar, vita tennisskor eller guldfärgade skor.Sminktips som passar bra till marinblå byxor 

En enkel sminkning passar till alla stilar tillsammans med ett par marinblå byxor. Ett mjukare gloss på läpparna, en ljus nyans runt ögonen, lite rouge och mörka ögonfransar passar perfekt till din klädsel. Tänk på att sminket och nyanserna du använder ska matcha din stil och betona dina egenskaper. 

Nu när du vet precis hur du ska matcha väljer du de bästa plaggen till dina marinblå byxor. Vi hoppas du finner inspiration att förnya din garderob lite, välj elegans så är du alltid rätt!