Hur kombinerar man en jeansskjorta? 8 häftiga stilar

Jeansskjortor är alltid rätt, både bland killar och tjejer, dessutom perfekt för en informell stil.  Därför har vi i den här artikeln förberett en liten guide med tips hur du kan kombinera just en jeansskjorta. 

Du kommer att kunna dra nytta av jeansskjortan du har i din garderob. Det finns många sätt för att få fram riktigt bra kombinationer och alltid känna sig rätt klädd.  

Jeansskjorta för honom 

Cowboyens tidsålder kanske är förbi men en jeansskjorta går aldrig ur modet, ett perfekt alternativ som passar som vardagsplagg. Du behöver inte en Personal Shopper, vi hjälper till med de bästa tipsen. 

Hur man kombinerar en jeansskjorta för kvinnor - bli en trendsättare

Med jeans

Det enklaste alternativet är att kombinera jeansskjortan med jeans. På så sätt ser du bekväm, attraktiv och helt all round ut. Du kan komplettera din klädsel med loafers, cowboyboots eller Timberland-kängor.

Med kavaj

För alla som gillar formell men samtidgt avslappnad stil passar jeansskjortan helt perfekt med kavaj eller blazer. Kavajen som dessutom är ett basplagg och måste finnas i alla garderober. Prova olika kavajer i olika moderiktiga material och färger för olika tillställningar, sammanträde, möten, middagar eller fest. 

Chinos

Chinos är bekväma bomullsbyxor baserade på jean och speciellt framtagna för att vara mer formella men ändå bekväma. Jeansskjortan kan matchas perfekt med khaki, bruna, beige eller marinblå chinos. Denna kombination ger dig en avslappnad och originell touch.

Bad Ass öppen skjorta

En öppen jeansskjorta, en t-shirt och en svart läderjacka är den perfekta looken om du vill se ut som en Bad boy. Kombinera den med ett par mc-stövlar i läder och du kommer att känna dig helt rätt. 

Jeansskjorta för henne

Precis som män kan förstås kvinnor också få ut det mesta av jeansskjortan. Här är kläderna som sätter trender med detta plagg:

Jeansskjorta och leggings

Ett par svarta leggings är ett utmärkt val när du vill ha en formell look som kräver lite arbete. Leggings är bekväma, lätta att stryka och passar till allt. Dessutom passar den svarta färgen perfekt till den blåa jeansskjortan.

Hur man kombinerar en jeansskjorta för kvinnor - bli en trendsättare

Hipster-stil

Om du gillar hipster- eller vintagemode kan du kombinera din jeansskjorta med en midi-kjol. Dessutom är kombinationsmöjligheterna med dessa plagg oändliga, tack vare det stora antalet färger, tyger och mönster som du kan hitta för den här typen av kjolar.

Skjortor och läder

En av de bästa sommar- och vårstilarna är att kombinera skjortan med en läderkjol, eller välj en mer avslappnad stil med jeans och en mörk skinnjacka. 

XXL skjortor

Om du har en extra stor jeansskjorta kan du bära den öppet med ett linne eller en badkläder under om du är på väg till stranden. Om du föredrar det kan du ha den igenknäppt för mer komfort, om du föredrar.

Som du kan se är alternativen oändliga när det gäller att skapa en bra stil med detta plagg, för både män och kvinnor. Skaffa din jeansskjorta och skapa din egen stil!