11 riktigt bra klassiska herrfrisyrer

Frisyren Àr en viktig del av varje mans hela utstyrsel och utseende, eftersom hÄret ger en personlig stil och elegans.

Det Àr viktigt att vÀlja rÀtt frisyr och för att hjÀlpa dig har vi skapat en lista med de 11 bra klassiska frisyrer och klippningar för mÀn. Dessa har klarat sig genom tiderna och har blivit kÀnda, sÄ spana in dem!

Pompadour 

Pompadour för mÀn var en av de mest populÀra frisyrtrenderna pÄ 50-talet. Denna stil innebÀr att hÄret tas upp sÄ högt som möjligt för att skapa en slags tuppkam. Pompadourstilen var mycket populÀr bland alla 50-tals rock 'n' roll-fans, Rockabillys.

Jake Gyllenhaal

Den hÀr frisyren som Àr uppkallad efter den berömda skÄdespelaren Jake Gyllenhaal, kÀnd frÄn filmer som Brokeback Mountain, Àr mycket lÀtt att underhÄlla. Klippningen Àr 100 % saxklippt med den övre delen lÀngre och sidorna tillbakakammade med lite hÄrvax.

Klassiska frisyrer för mÀn, du kan ocksÄ se ut som Elvis Presley

HÄret Àr bakÄtslickat

En sÀker klassiker Àr ett bakÄtslickat hÄr. Det Àr elegant och lÀtt att styla, du behöver bara hÄrvax eller hÄrgelé för att hÄlla det tillbaka. HÀr finns tvÄ versioner, en för kort hÄr och en för lÄngt hÄr. Den hÀr frisyren var mycket vanlig bland tidens intellektuella mÀn som Giulio Carlo Argan.

Kort hÄr med skÀgg

Att ha kort hĂ„r med maskinklippta eller rakade sidor och en liten “man bun” pĂ„ toppen Ă€r en av de mest populĂ€ra trenderna inom hipstermodet. Om du kompletterar det med ett skĂ€gg fĂ„r du en Ă€nnu mer maskulin och klassisk stil.

Ryan Reynolds

Deadpool-stjÀrnan Ryan Reynolds finns med pÄ listan över de bÀsta herklippningarna med med sin klassiska look med modernt lockigt hÄr. Ryans frisyr Àr stylad med lÀtta sidor och markerad linje sÄ att den övre delen kan stylas lite rufsigt utan att bli likt en peruk. 

Den lÄnga Pompadourfrisyren Àr en mycket populÀr klassisk herrfrisyr.

Formgiven Pompadour

Ibland rÀcker det inte med att bara lyfta fram din tofs, utan du mÄste ocksÄ ge den en mycket smidigare stil. Den formgivna Pompadour-frisyren kombinerar en upphöjd tofs med antingen vÄgor eller en glansig finish. Denna typ av skarp klippt linje blev modern genom Johnny Cash.

Orlando Bloom

Denna kÀndis Àr ocksÄ ansvarig för att sÀtta trender med sin frisyr för mÀn. Hans frisyr Àr karaktÀristiskt lÄgt skuret, med ett lager av vÄgor och stylat med balsam och jojoba för att ge volym och kontroll. Med lite texturerat vax har du en av de bÀsta sommarfrisyrerna

Lite lÀngre och rufsigt hÄr 

Elvis Presley var den som gjorde den hÀr stilen trendig, eftersom rock-killens hÄr hölls pÄ plats i en rufsig hÀstsvans som fick honom att se ut som en bad boy pÄ samma gÄng.

Frank Sinatra och hans kombinationsstil

Frank Sinatras anses ha en av de bÀsta klassiska frisyrerna för mÀn. Sinatras hÄrklippning utmÀrkte sig för att blanda tvÄ stilar. Genom att lÀmna en del av hÄret kort och kombinera det med en mer volym upptill blev frisyren mer elegant och formell, vilket Àr typiskt för den hÀr amerikanska artisten.

Klassisk hÄrklippning för hÄrsvall

Att ha mycket lockigt hÄr kan göra det svÄrt att vÀlja frisyr pÄ grund av alla upproriska lockar. En lite fyrkantig frisyr med lite lÀtt volym ovanpÄ Àr ett bra val. Den hÀr frisyren Àr lÀtt att styla och gör ditt hÄr kontrollerbart.

Chris Patt

SkÄdespelaren Chris Patt Àr kÀnd för sin roll som Star Lord i filmen Guardians of the Galaxy och har blivit nÄgot av en klassiker bland klassiker. En perfekt frisyr för mÀn som har vikande hÄrlinje. LÄt den övre delen vara lÀngre Àn sidorna för att skapa en optisk illusion av att ha mer hÄr.

divain

LikvÀrdiga Parfymer


Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev och ta del av vÄra senaste lanseringar