Topplista: Damparfymer som hÄller hela dagen

Parfym Àr ett av de viktigaste inslagen i en kvinnas skönhetsritual. En perfekt parfym med söta noter och blommig doft som hÄller hela dagen Àr en av livets enklaste nöjen.

Vi vet hur viktiga damparfymer Àr för de flesta kvinnor och dÀrför presenterar vi idag de bÀsta uthÄlliga dofterna. En lista med de mest intensiva aromerna frÄn de mest prestigefyllda mÀrkena: Christian Dior, Paco Rabanne, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier och Thierry Mugler med flera.

1. GABRIELLE FRÅN CHANEL

Först ut Àr Chanel med Gabrielle (DIVAIN-199), en av de bÀsta blommiga parfymerna som kombinerar jasmin, mysk, ylang ylang, apelsinblomma och varumÀrkets tuberos.

2. PURE XS FOR HER FRÅN PACO RABANNE

Ingen lista över lÄngvariga damparfymer skulle vara komplett utan en doft frÄn Paco Rabanne. Den hÀr gÄngen lyfter vi fram Pure XS For Her (DIVAIN-587), en underbar parfym som Àr bÄde provocerande och vild, en explosion för sinnena. Denna eau de parfum Àr livlig tack vare den spÀnnande kombinationen av doftnoter med ylang ylang, mysk, vanilj, sandeltrÀ och popcorn. 

UthÄlliga parfymer för kvinnor som Àr intensiva och fulla av elegans och glamour.

3. ALIEN FRÅN THIERRY MUGLER

Alien frÄn Thierry Mugler (DIVAIN-091) Àr en underbar doft full av sensualitet, positiv energi och mystik. Den Àr ocksÄ lÄngvarig och erbjuder trÀnoter, jasmin och bÀrnsten. 

4. JOY FRÅN DIOR

Joy frÄn Christian Dior (DIVAIN-586) Àr en eau de parfum för damer som utstrÄlar lycka och glÀdje. Det Àr en mjuk, lÄngvarig doft med en blommig citrusdoft som Àr perfekt för dag- och kvÀllsbruk. Toppnoterna: sandeltrÀ, mandarin och vit mysk. 

5. PURE MUSC AV NARCISO RODRIGUEZ

En annan hÄllbar damparfym Àr Pure Musc frÄn Narciso Rodriguez (DIVAIN-599). Eau de parfumen Àr blommig och öppnar med mysk, ett hjÀrta av apelsinblomma och bas med kashmir. Den Àr inte övervÀldigande, men den sitter fast pÄ huden och hÄller hela dagen. Den Àr inspirerande och ungdomlig, sÄ den kommer definitivt att pÄverka ditt humör pÄ ett positivt sÀtt. 

Marknadens mest kÀnda och mest hÄllbara parfymer för kvinnor

6. OPIUM FRÅN YVES SAINT LAURENT

Opium frÄn Yves Saint Laurent (DIVAIN-115) Àr en av de bÀsta uthÄlliga parfymerna som nÄgonsin tagits fram. Den utmÀrker sig för sina starka noter av mandarin och bergamott, sitt hjÀrta av myrra och jasmin och sin bas av bÀrnsten, vanilj och patchouli. En doft som förkroppsligar mystik, magi och exotism som ingen annan. 

7. VIVA LA JUICY FRÅN JUICY COUTURE

En damdoft frÄn Juicy Couture som tillhör familjen blommig-fruktig, med noter av mandarin, jasmin, vanilj och vilda skogsbÀr. Viva la Juicy (DIVAIN-538) Àr flirtig, lekfull och glamorös pÄ en och samma gÄng. 

8. EUPHORIA FRÅN CALVIN KLEIN

Ett annat bra alternativ om du letar efter intensiva dofter Àr Euphoria frÄn Calvin Klein (DIVAIN-058). Den hÀr parfymen erbjuder en fantastisk kontrast mellan exotiska frukter och förföriska blommiga aromer. Fokus ligger pÄ kvinnas elegans, fantasi och sensualitet. Den har noter av bland annat lotusblomma, granatÀpple, mysk, persimon, mahognytrÀ och flytande bÀrnsten. Denna eau de parfum stannar lÀnge pÄ huden och gör att du kÀnner dig sexig och sjÀlvsÀker. 

9. SCANDAL FRÅN JEAN PAUL GAULTIER

Och vi avslutar listan över de bÀsta lÄngvariga parfymerna med Scandal frÄn Jean Paul Gaultier (DIVAIN-198), en doft som slÀpptes 2017 och som har blivit en av varumÀrkets grundpelare. En modern, elegant och kraftfull doft som fokuserar pÄ kvinnans elegans och sensualitet.  Lotusblomma, granatÀpple, mysk, persimon, mahognytrÀ och flytande bÀrnsten sticker ut. Med den hÀr eau de parfumen kÀnner du dig sexig och sjÀlvsÀker hela dagen.  


divain

LikvÀrdiga Parfymer


Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev och ta del av vÄra senaste lanseringar