9 fräscha herrdofter perfekta att minnas dina bästa somrar

En av de viktigaste detaljerna till varje mans klädsel är en passande herrparfym. Den hjälper till att framhäva både stil och personlighet. 

Om du gillar dofter som påminner om sommaren och får dig att känna dig som om du precis klivit ut ur duschen, läs vidare för nedan har vi sammanställt en lista över de 9 bästa fräscha parfymerna för män. Upptäck dem alla! 

Eternity från Calvin Klein

Eternity från Calvin Klein (DIVAIN-207) representerar den moderna mannen, med en tydlig stil: balanserad, integrerad, känslig, stabil och lugn. Eternity blev enormt populär på 90-talet. Calvin Klein räknas till ett av de bästa av alla parfymmärken och för dig som letar efter en fräsch vardagsdoft är den här eau de toiletten definitivt något för dig.

Sauvage från Dior

Om det är något som särskiljer denna doft från Dior är det nog reklamkampanjen där Johnny Depp blev Diors ansikte utåt Det här är något för dig som vill åt en fräsch vardagsdoft. Sauvage från Dior (DIVAIN-222) har tagit inspiration från naturen. Bergamott är en av huvudingredienserna tillsammans med hjärtnoter av lavendel, peppar, muskotnöt och anis.

Fräscha herrdofter som påminner om en varm sommardag vid havet

Cool Water från Davidoff

En maskulina eau de parfum som riktigt smälter in i huden och framkallar sensualitet och mystik. Här möter män både havet och torra land. Cool Water från Davidoff (DIVAIN-206), öppnar med havsvatten, mynta, lavendel, koriander och rosmarin och förflyttar dig till en varm sommardag vid havet.   

L'eau D'issey från Issey Miyake

L'eau D'issey från Issey Miyake (DIVAIN-029) lanserades 1994 och är en av de parfymer för dig som söker en balanserad doft, med markerade topp- och basnoter och en utmärkt hållbarhet på huden.

Dess citrusnoter och träiga inslag gör den till en av de mest imponerande och eleganta dofterna, med en sofistikerad känsla. Den här parfymen är lika fräsch som porlande vatten och är perfekt för vardagsbruk.

Yves Saint Laurent Y från Yves Saint Laurent

Det franska modehuset Yves Saint Laurent är känt för sofistikerade dofter för den moderna mannen. Ett exempel på detta är Yves Saint Laurent Y (DIVAIN-291), en parfym som är utformad för eleganta stunder eller avslappnade utflykter.

Med denna eleganta doft, som är ett av de mest kända varumärkena inom parfymindustrin, kan du skapa din egen stil som ger dig friheten att drömma och modet att uppnå dina mål med beslutsamhet och framåtanda.

Fräscha herrparfymer från världens bästa märken

Acqua Di Gio från Armani

Acqua Di Gio De Armani (DIVAIN-027) är utan tvekan en av de bästa av just fräscha herrdofter. Doftnoterna kännetecknas av citrus, blommor och trä som skapar harmoni 

Kenzo Pour Homme från Kenzo

En klassiska herrdoft från Kenzo som känns igen med en bra balans mellan citrus, träiga och blommiga noter, med inslag av havsvatten och frukter. Kenzo Pour Homme (DIVAIN-262) är perfekt för män som vill förstärka sin maskulina stil.

Aqua Pour Homme från Bulgari

Aqua Pour Homme De Bulgari (DIVAIN-215) är inspirerad av sjömanstraditon och allt relaterat till havet. En härlig sommarparfym tack vare havsdoften som ger en unik fräsch känsla.

Med marina inslag, bomullsblomma och lavendel är balansen i doften perfekt för dem som söker diskreta parfymer. Speciellt för dig som vill känna det lugn och den frid som naturen erbjuder. 

Agua Fresca från Adolfo Dominguez

Doftkompositionen som Adolfo Domínguez använder här bjuder på en fräsch, långvarig och manlig närvaro. Herrdoften Agua Fresca (DIVAIN-031) är framtagen efter den klasssika mannens ideal och passar perfekt för de män som har en upptäckaranda inom sig och som vill ge sig ut i naturen i jakt på upplevelser