Bästa Dolce & Gabbana parfymer för kvinnor

Top with the best Dolce & Gabbana perfumes for women

Kanske är Dolce & Gabbana ett av Haute Couture -märkena med ett av de mest omfattande och varierande katalogerna när det gäller dofter. Deras parfymer sträcker sig från den mest sommarliga friskheten till den rena och hårda intensiteten hos kryddig och orientaliska dofter. Idag berättar vi mer om deras bästa dofter och alla deras särdrag.

I det här inlägget ger vi dig en lista över De bästa Dolce & Gabbana -parfymerna för kvinnor med alla sina egenskaper.

Dolce & Gabbana parfymer för kvinnor, vilken är bäst?

Även om vi på Divain vi älskar alla dofter från detta italienska varumärke har vi valt vår Topp 5 Dolce & Gabbana kvinnors dupe parfymer För att ge dig en djupgående titt på dessa vågiga, provocerande och beroendeframkallande dofter.

Analys av Dolce & Gabbana kvinnors dofter

Nedan följer en mer detaljerad analys av Bästa Dolce & Gabbana kvinnors motsvarande dofter.

Ljusblå (divain-053) 

En sommarlig doft genom och igenom, Ljusblå inspirerades av sommarsäsongen och de uppfriskande ingredienserna som framkallar Medelhavet. Detta resulterar i en floral fruktig doft med medelintensitet, rekommenderad för Användning under dagen på sommaren.

I toppnoterna är vi uppslukade av sicilianska citron, äpple, cederträ och klocka. Sedan anländer hjärtnoterna med bambu, jasmin och vit ros. Slutligen sätter sig parfym med basnoter av cederträ, mysk och bärnsten.

Upptäck den bästa imitationen Dolce & Gabbana parfymer för kvinnor

Den (divain-050)

En verkligt bästsäljare, Den sticker ut bland klassikern Dolce & Gabbana kvinnors dofter. Vår motsvarande version skapades för att förmedla den unika karaktären hos kvinnor som lämnar ett varaktigt intryck med sin närvaro och personlighet.

Med en aura dominerad av orientalisk fruktig aromer, denna kraftfulla parfym är idealisk för vintermånader på grund av dess höga intensitet och är bäst sliten på natten. Det är inte en doft som går obemärkt, så om du bär den måste du vara medveten om att du kommer att vara centrum för uppmärksamheten.

Dess kraftfulla kombination av oljor börjar med Lychee, Mandarin, Peach och Bergamot. I hjärtat hittar vi Lily, Plum, Jasmine och Lily of the Valley. De återstående överenskommelserna slutför den aromatiska sammansättningen och lämnar en intensiv spår tack vare Amber, Musk, Vanilla och Vetiver.

Mest rankade Dolce & Gabbana -dofter

L'Impératrice (divain-088)

En doft som syftar till att stärka, men utan att glömma den mest feminina och känsliga delen av en kvinna: L’Impératrice gör en stark ingång tack vare sin kraftfulla kombination av fruktig och blommig anteckningar. Resultatet är en doft av medelintensitet, tillhör "Aquatic Floral" luktfamilj.

Öppningsavtalet kommer in med en viss djärvhet, tack vare den kryddig touch av rosa paprika, den citrusiga doften av kiwi och rabarber. Hjärtat, mjukare och mer känsligt, glädjer oss med sin vattenlevande blommig arom genom jasmin, cyklamen och vattenmelon. Slutligen tillägger basavtalet djup till parfym genom mysk, sandelträ och citronträd.

Som ett resultat får vi en mycket sommarlig parfym, med fräscha och roliga inslag och en medellång intensitet som kan anpassa sig till olika tillfällen.

Jämförelse med de bästa motsvarande Dolce & Gabbana -parfymerna för kvinnor

Den enda (divain-588) 

Sofistikering, intensitet och unikhet; Det är vad denna överväldigande ekvivalens mellan Dolce & Gabbana förmedlar till oss.

Den enda lyckas hypnotisera alla som stöter på sin doft, med en unik kombination av eteriska oljor som resulterar i en fängslande och unik doft. Vi står inför en vaniljparfym, men med exotiska detaljer Tack vare patchouli eller karamell, som dominerar dess basöverenskommelse och ger parfymens dominerande doft.

När det gäller de första sensationerna efter sprutning av doften, hittar vi mjuka inslag av bergamot, violet och orange. Dess hjärtavtal ger oss en nyfiken kombination av ingredienser som iris, kaffe, päron, ros eller orange blommor, vilket resulterar i en mycket unik aromatisk spår.

Köp de bästa motsvarande Dolce & Gabbana kvinnors parfymer

Rose the One (divain-087)

En mycket blommig doft, denna version av den klassiska 'The One' av Dolce & Gabbana transporterar oss till en blommande fält mitt på våren Tack vare sin kombination av eteriska oljor. Luktkänslan av Rose den är oerhört feminin, romantisk, men samtidigt äventyrlig.

Öppningsavtalet är den mest citrusiga, med anteckningar av rosa grapefrukt, mandarin och svartkörande. I hjärtat kommer de första blommorna in i spel tack vare Peony, White Lily och Lychee. Slutligen ger dess basavtal oss en viss intensitet tack vare Musk och Amber som en sista touch.

En sådan rent blommig doft kan bara vara perfekt att bära under vårmånaderna. Även om dess friskhet också gör det mycket lämpligt för sommarmånaderna. Dess intensitet är medium, och vi rekommenderar att du använder den under dagen.

Bild av den högst rankade Dolce & Gabbana -doften för kvinnor

Bästa Dolce & Gabbana kvinnors parfym enligt Divain

Vid denna tidpunkt, och efter att ha analyserat fem fantastiska motsvarande dofter från detta italienska varumärke, måste vi säga att utan tvekan är den bästa Dolce & Gabbana kvinnors parfym Ljusblå (divain-053). Tack vare dess friskhet och den intressanta kombinationen av ingredienser som den ger till parfymen erbjuder den en oemotståndligt Medelhavssensation som får oss att drömma om sommaren.