De bästa herrparfymerna enligt experterna

Det kan vara svårt att tro, men bakom tillverkningen av en parfym ligger en hel del forskning och vetenskapliga processer. Detta beror bland annat på det stora antalet doftfamiljer och hur de påverkar de olika hudtyper. 

Nedan har vi sammanställt en topplista med de sju bästa herrparfymerna enligt experterna. Upptäck dem och sätt tonen i din vardag!

Boss Bottled från Hugo Boss

En av de största märkena för herrparfymer är Hugo Boss. Detta kan du kontrollera genom den här herrdoften som lanserades 1998. Den utmärker sig för sina träiga inslag.

Experter rekommenderar Boss Bottled från Hugo Boss (DIVAIN-023) vid eleganta evenemang där formell klädsel är ett måste. Vissa modeproffs använder denna Eau de Parfum för både formella och avslappnade situationer, eftersom elegansen kontrasterar mot enkelhet mycket väl.

De bästa sensuella parfymerna för män enligt experterna

The One de Dolce & Gabanna

Till skillnad från Eau de Cologne är den här doftens hållbarhet bland de bästa. Alldeles perfekt för en utekväll. Med en intensiv närvaro kan den till och med motverka den dåliga lukten som en rök kan lämna efter sig på dina kläder.

The One från Dolce & Gabbana (DIVAIN-006) anses av vissa vara en av Dolce & Gabbanas allra bästa parfymer, karismatisk och elegant. Flera experter anser att denna herrdoft ligger i nivå med de dofter som Jean Paul Gaultier lanserat, en av historiens bästa parfymörer.

H2 Acqua di Gio de Giorgio Armani

Armani är ett annat märke som utmärker sig tack vare dofternas höga kvalitet. 

Acqua di Gio från Giorgio Armani står ut med citrusnoter: apelsin, citron och mandarin. Du kan använda denna Eau de toilette (Eau de cologne) vid olika tillfällen. En riktigt bra festparfym eller date-parfym.

Eternity från Calvin Klein

Calvin Klein är känd för att tillverka parfymer av hög kvalitet. Den gemensamma doftnämnaren är att alla parfymer är utformade för att kännas unga. Parfymerna är perfekta så alla nya generationer kan ta tillvara på sin energiska kraft.

Calvin Klein är också känd för klassiska parfymer som Eternity for Men (DIVAIN-207), en doft som skiljer sig från andra av märket genom att ha en blommig doft som kallas "new freshness". Eternity har blivit så berömd att den sedan 1989 har funnits i väldigt många sportbagar och nattduksbord. En storsäljare som man köper om och om igen. 

Experternas lista över de bästa herrdofterna - trendskapande

Sauvage från Christian Dior

Ett annat modemärke som har utmärkt sig för sina parfymer är Christian Dior. Dior har ett brett utbud av parfymer och jämfört med vissa andra dofter har Diors dofter en starkare hållbarhet, vilket gör att de fäster mer effektivt oavsett hudtyp.

Enligt experter utmärker sig Christian Diors Sauvage (DIVAIN-222), en vild, modern, vågad och ganska elegant parfym. Passar perfekt för den klassiska mannen. 

DIVAIN-010

DIVAIN-010 har inspirerats av män som arbetar och strävar efter att nå sina mål. En ren och skär hyllning till den moderna, manliga mannen. Doften ger dig all den manlighet du behöver. Utan tvekan är det en av kvinnornas favoriter.

Vissa modeexperter rekommenderar att du använder DIVAIN-010 till vardags, eftersom den förstärker din maskulinitet och understryker även din klädstil. En annan bra anledning att bära den ofta är att dess doft passar till alla typer av klädstilar.

Polo Blue Gold från Ralph Lauren

Denna parfym är skapad för den moderna mannen och är ett av de bästa parfymvalen för alla sportiga killar. Allt detta backas upp av all den erfarenhet Ralph Lauren står för, en blandning av elegans och modernitet, finess och en avslappnad känsla.

Polo Blue Gold från Ralph Lauren (DIVAIN-202) kombinerar perfekt alla aromer och har en bra hållbarhet på huden och på klädesplagg.