Topplista: 14 exklusiva mÀrkesklockor

Klockor Àr en av de accessoarer som alla mÀn och kvinnor bör ha. Om du lÀgger till denna accessoar till din look kommer du att se formell, sofistikerad och elegant ut. HÀr har du vÄr topplista över de allra bÀsta klockmÀrkena i kategorin lyxklockor.

Baume Mercier

Baume Mercier kommer ursprungligen frÄn Schweiz och har funnits i över 150 Är och Àr ett av de mest vÀlkÀnda av alla mÀrken inom klockbranschen. De erbjuder bÄde dam- och herrklockor och deras modeller utmÀrker sig genom att vara tillverkade i material som exklusiva Àdelmetaller eller stÄl.

Tag Heuer

Tag Heuer anses vara ett av de viktigaste schweiziska mÀrkena pÄ marknaden. Tag grundades 1860 och blev en del av prestigefyllda tillverkaren av lyxartiklar LVMH (LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton) och Àr specialiserat pÄ sportiga klockmodeller med modern och elegant design.

De bÀsta klockmÀrkena för att markera stil och elegans

Swatch Group

Swatch Group Àr ett av de viktigaste företagen i vÀrlden nÀr det gÀller klockor. Denna grupp omfattar ett stort antal varumÀrken i olika sortiment. I det övre sortimentet sticker till exempel mÀrken som Omega, Mido och Rado ut, medan vi i de mer lÀttillgÀngliga sortimenten har Calvin Klein- eller Swatch med de typiskt fÀrgglada armbanden.  

Patek Philippe

En schweizisk Patek Philippe-klocka kan kosta upp till 100 000 euro, beroende pÄ modellen. Det anses vara en av vÀrldens mest exklusiva tillverkare av lyxklockor och dess ursprung gÄr tillbaka till 1839.

Audemars Piguet

Om du letar efter kvalitet och stil Àr Audemars Piguet ett av de bÀsta schweiziska klockmÀrkena pÄ marknaden. Förutom att ta fram klassiska klockor designar och marknadsför denna tillverkare Àven högprecisions-urverk.

Jaeger Lecoultre

Jaeger Lecoultre Àr etablerat i staden Le Sentier i Schweiz och anses vara en av de Àldsta urtillverkarna. Deras sortiment av högklassiga klockor omfattar bÄde herr- och damklockor. Dessutom Àr firman vÀlkÀnt för mÄnga innovationer som smÄ mekanismer och sjÀlvgÄende kronometrar.

Spana in de bÀsta mÀrkena för lyxklockor pÄ marknaden

Vacheron Constantin

Klockor frÄn Schweiz anses utan tvekan vara de bÀsta pÄ marknaden. Vacheron Constantin har designat högkvalitativa klockor sedan 1755. I dag Àr detta mÀrke ett av de mest lyxiga, sÄ mycket att Àven en samlar-klocka frÄn Vacheron kan kosta tiotusentals kronor.

Seiko

Om det Àr nÄgot som utmÀrker japanerna Àr det deras extrema punktlighet och Seiko, ett japanskt klockmÀrke inom lyxsegmentet, bevisar detta. Deras produkter av hög kvalitet och hög precision betyder att Seiko Àr pÄ samma nivÄ som de schweiziska kloktillverkarna.

Rolex

Rolex Àr det klockmÀrke som vi alla tÀnker pÄ nÀr vi talar om lyxklockor. Den brittiska elegansen i designen, precisionen och de lyxiga material som anvÀnds i tillverkningen gör Rolex till ett av de mest prisvÀrda mÀrkena inom segmentet lyxklockor.

Panerai

Fö alla som Àlskar enkelhet och minimalism Àr Panerai-klockor ett av de bÀsta alternativen pÄ marknaden. Kvaliteten pÄ den franska tillverkarens design och den rena estetiken bidrar till att deras sortiment av lyxklockor Àr vÀldigt populÀrt.

Cartier

Cartier Àr ett av de mÀrken som Àr mest utmanande i förhÄllande till Rolex. Klockor frÄn detta franska juvelerare utmÀrker sig genom sin elegans, lyx och stil.

Material som Àdelmetaller Àr vanligt förekommande i Cartier-klockor.

Bell & Ross

Bell & Ross grundades 1992 och Àr ett lyxklockmÀrke som utmÀrker sig genom sin design. Klockorna kÀnnetecknas av den fyrkantiga utformningen och Àr inspirerade av navigationsinstrument, bÄde inom sjöfart och flygindustrin.

Omega

Omega har skapat sig en vÀg lÀngs tre axlar: precision, lyx och prestanda. Omega-klockor har anvÀnts under krigstid som första och andra vÀrldskriget och har blivit legendariska. De Àr mycket populÀra bland idrottsutövare, sÀrskilt golfspelare och tennisspelare.

Bremont

Slutligen har vi Bremont, ett av de yngsta mÀrkena bland de bÀsta lyxklockorna. De hÀr klockorna grundades 2020 i Storbritannien och Àr inspirerade av flygindustrin och designen Àr relativt diskret.

divain

LikvÀrdiga Parfymer


Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev och ta del av vÄra senaste lanseringar