DIVAIN | Equivalence Perfumes

40% OFF IN AL PERFUMES 😍

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Lista över de bästa lyxklockorna i världen

Topplista: 14 exklusiva märkesklockor

Klockor är en av de accessoarer som alla män och kvinnor bör ha. Om du lägger till denna accessoar till din look kommer du att se formell, sofistikerad och elegant ut. Här har du vår topplista över de allra bästa klockmärkena i kategorin lyxklockor.

Baume Mercier

Baume Mercier kommer ursprungligen från Schweiz och har funnits i över 150 år och är ett av de mest välkända av alla märken inom klockbranschen. De erbjuder både dam- och herrklockor och deras modeller utmärker sig genom att vara tillverkade i material som exklusiva ädelmetaller eller stål.

Tag Heuer

Tag Heuer anses vara ett av de viktigaste schweiziska märkena på marknaden. Tag grundades 1860 och blev en del av prestigefyllda tillverkaren av lyxartiklar LVMH (LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton) och är specialiserat på sportiga klockmodeller med modern och elegant design.

De bästa klockmärkena för att markera stil och elegans

Swatch Group

Swatch Group är ett av de viktigaste företagen i världen när det gäller klockor. Denna grupp omfattar ett stort antal varumärken i olika sortiment. I det övre sortimentet sticker till exempel märken som Omega, Mido och Rado ut, medan vi i de mer lättillgängliga sortimenten har Calvin Klein- eller Swatch med de typiskt färgglada armbanden.

Patek Philippe

En schweizisk Patek Philippe-klocka kan kosta upp till 100 000 euro, beroende på modellen. Det anses vara en av världens mest exklusiva tillverkare av lyxklockor och dess ursprung går tillbaka till 1839.

Audemars Piguet

Om du letar efter kvalitet och stil är Audemars Piguet ett av de bästa schweiziska klockmärkena på marknaden. Förutom att ta fram klassiska klockor designar och marknadsför denna tillverkare även högprecisions-urverk.

Jaeger Lecoultre

Jaeger Lecoultre är etablerat i staden Le Sentier i Schweiz och anses vara en av de äldsta urtillverkarna. Deras sortiment av högklassiga klockor omfattar både herr- och damklockor. Dessutom är firman välkänt för många innovationer som små mekanismer och självgående kronometrar.

Spana in de bästa märkena för lyxklockor på marknaden

Vacheron Constantin

Klockor från Schweiz anses utan tvekan vara de bästa på marknaden. Vacheron Constantin har designat högkvalitativa klockor sedan 1755. I dag är detta märke ett av de mest lyxiga, så mycket att även en samlar-klocka från Vacheron kan kosta tiotusentals kronor.

Seiko

Om det är något som utmärker japanerna är det deras extrema punktlighet och Seiko, ett japanskt klockmärke inom lyxsegmentet, bevisar detta. Deras produkter av hög kvalitet och hög precision betyder att Seiko är på samma nivå som de schweiziska kloktillverkarna.

Rolex

Rolex är det klockmärke som vi alla tänker på när vi talar om lyxklockor. Den brittiska elegansen i designen, precisionen och de lyxiga material som används i tillverkningen gör Rolex till ett av de mest prisvärda märkena inom segmentet lyxklockor.

Panerai

Fö alla som älskar enkelhet och minimalism är Panerai-klockor ett av de bästa alternativen på marknaden. Kvaliteten på den franska tillverkarens design och den rena estetiken bidrar till att deras sortiment av lyxklockor är väldigt populärt.

Cartier

Cartier är ett av de märken som är mest utmanande i förhållande till Rolex. Klockor från detta franska juvelerare utmärker sig genom sin elegans, lyx och stil.

Material som ädelmetaller är vanligt förekommande i Cartier-klockor.

Bell & Ross

Bell & Ross grundades 1992 och är ett lyxklockmärke som utmärker sig genom sin design. Klockorna kännetecknas av den fyrkantiga utformningen och är inspirerade av navigationsinstrument, både inom sjöfart och flygindustrin.

Omega

Omega har skapat sig en väg längs tre axlar: precision, lyx och prestanda. Omega-klockor har använts under krigstid som första och andra världskriget och har blivit legendariska. De är mycket populära bland idrottsutövare, särskilt golfspelare och tennisspelare.

Bremont

Slutligen har vi Bremont, ett av de yngsta märkena bland de bästa lyxklockorna. De här klockorna grundades 2020 i Storbritannien och är inspirerade av flygindustrin och designen är relativt diskret.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published