De bästa hudkrämerna för alla över 50 år

Ibland kan det vara en utmaning att hitta en ansikts- eller bodylotion som anpassar sig efter hudens behov. Vi på DIVAIN vill hjälpa dig att hitta den perfekta hudkrämen för dig och därför har vi tagit fram en lista över de bästa krämerna för alla över 50 år, både män och kvinnor.

De bästa krämerna för personer över 50 år

För kvinnor i 50-årsåldern är ansiktsvård avgörande för att förebygga rynkor, fina linjer i ansiktet, försämrad elasticitet eller solfläckar orsakade av långvarig solexponering.

Mogen hud kräver produkter som innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att stimulera produktionen av kollagen och elastin i de djupare hudlagren. För att motverka förtidigt åldrande är det nödvändigt att använda krämer för mogen hud från 50 +  De bästa är:

Bästa hudkrämerna för 50+ som skapar lyster och återfuktar hyn

DermAbsolu från Avène

DermAbsolu är en lätt dagkräm som ger näring, ljus och har en lugnande effekt. Den är det bästa valet för vård av känslig hy tack vare sin mjuka och fräscha konsistens. Dessutom innehåller den ingen stark doft som kan orsaka allergier.

Estée Lauder Advanced Time Zone

Om du letar efter en kräm mot rynkor för personer över 50 år är Advanced Time Zone ett utmärkt val. Tack vare sin lätta konsistens är den ett alternativ för dem som letar efter en ansiktskräm som kan behandla fina linjer och rynkor på kort tid.

Estée Lauder Advanded Night Repair

Advanded Night Repair är en nattkräm som också är en återfuktande hudkräm, perfekt för att behandla fina linjer och förtidigt åldrande av huden. Dess konsistens är drygare, med antiinflammatoriska ingredienser som med dagarnas gång ger din hud en vitaliserande effekt.  

Lancôme Rénergie Multi-Glow

Om du letar efter en hudkräm mot förtidgt åldrande som passar alla hudtyper är Rénergie Multi-Glow definivt ett bra val. Den är speciellt framtagen för mogen hud som har förlorat vitalitet och elasticitet och ger lyster och återfuktar.  

Den ger också huden ett strålande utseende tack vare extrakt av röda bär, en av krämens huvudingredienser, som ger huden ett rosigt utseende som får dig att se yngre ut.

Cellus Deep Moisture Cream från LAGOM

Slutligen, på listan över de bästa krämerna för 50+, har vi LAGOMs Cellus Deep Moisture Cream. Den är en av våra favoritprodukter mot rynkor eftersom återfuktar hyn väldigt bra som avger en riktigt strålande effekt.  

Dessutom har den en föryngrande effekt, vilket är typiskt för hudkrämer som motverkar förtidigt åldrande. Tack vare jojobaoljan hjälper ansiktskrämen till att hålla huden smidig och återfuktad längre.

Rekommenderade krämer för män i 50-årsåldern

Nuförtiden erbjuder många märken hudkrämer och hudvårdsprodukter som vänder sig till män och särskilt för män i 50-årsåldern. Dessutom är många av dessa anti-ageing-behandlingar rika på hyaluronsyra, en populär ingrediens som hjälper till att bromsa förtidigt åldrande av hud genom att tillföra fukt.

Hudkrämer för män 50+ som motverkar uttryckslinjer

Clinique för män

Clinique For Men är en av de krämer som är framtagen för alla mäns behov. Den återfuktar, avger lyster, stimulerar huden och bekämpar de irriterande uttryckslinjerna i ansiktet. Det är en fuktgivande kräm med anti-ageing-effekt, därför passar den för hudvård under både dag och natt.

Anti Age från Muti

Anti Age dagkräm med solskyddsfaktor 30 är en annan pärla för män. Den är framtagen med hyaluronsyra, Ectoin och vitamin B3, tre komponenter som återfuktar huden samtidigt som de hjälper till att reducera fina linjer orsakade av sol och åldrande.

L'Oréal's Expert Vita Lift hudkräm

Den här hudkrämen från L'Oréal's herrserie är ett riktigt måste. Den är en av de bästa eftersom den är praktisk och lovar att bekämpa de fem tecknen på 50 års ålder och framåt: rynkor, uttorkning av huden, förlust av fasthet, matthet och effekten av fria radikaler. Det bästa? Den har en lätt konsistens som absorberas lätt och lämnar ingen tung känsla på huden.