De 5 bästa antirynkkrämerna enligt dermatologer

Antirynkkrämer innehåller aktiva ingredienser som hyaluronsyra och q10, koenzymet, som hjälper till att reducera fina linjer och bekämpa ålderstecken samt förlust av elasticitet. Samtidigt vårdar och återfuktar dessa krämer huden. 

Det bästa är att välja behandlingar och produkter som rekommenderas av hudspecialister. Här är de 5 bästa antirynkkrämer för alla hudtyper som rekommenderas av dermatologer. 

1. Clarins Extra Firming Jour

Clarins Extra Firming Jour hudkräm är en av de bästa anti-rynkkrämerna som rekommenderas av dermatologer. En högkvalitativ, hudskyddande och åldersbekämpande produkt som innehåller naturliga ingredienser som havre och mitracarpus, en måreäxt som är känd för att förbättra ansiktets fasthet och elasticitet. Dessutom är krämen rik på vitamin E. 

Konsistens är lätt, vilket innebär att den lätt absorberas. Experter rekommenderar att du använder den två eller tre gånger om dagen om du har torr hud. Den kan användas som både dag- och nattkräm och bör helst appliceras innan du går ut och innan du går och lägger dig för att få maximal effekt.

Lista över de bästa antirynkkrämerna för att motverka åldrande av huden

2. Ceramide Lift and Firm

Elizabeth Ardens Ceramide Lift and Firm antirynkkräm fungerar inte bara som en ansiktskräm, utan hjälper också till att reducera rynkor. Denna kräm är känd för att den innehåller ceramider, en förening som fyller ut djupa rynkor och samtidigt stramar upp och slätar ut ansiktshuden. Som ett resultat känns huden fastare, föryngrad och slätare. 

Antirynkkrämens konsistens är lätt och passar alla hudtyper. Den är särskilt bra som nattkräm, men kan naturligtvis också användas dagtid. 

3. Revitalizing Supreme +

Revitalizing Supreme + hudkräm är perfekt om du letar efter en högklassig produkt som ger märkbara resultat på kort tid. Denna antirynkkräm passar alla hudtyper och kan användas dag och natt. Dess sammansättning aktiverar hudens åldersbekämpande förmåga i hyn, runt halsen och motverkar även ålderstecken.

Kombinationen av ingredienser i den här produkten, som t.ex. extrakt från fikonkaktus, stimulerar den naturliga kollagenproduktionen och ger ansiktshuden näring på djupet. Den har också en hög koncentration av moringa, som innehåller vitaminer, näringsämnen och mineraler. 

Bästa antirynkkrämer för din hy rekommenderade av dermatologer

4. Antiage från Nezeni Cosmetics

En annan av de bästa antirynkkrämerna som rekommenderas av dematologer är Nezeni Cosmetics hudkräm Antiage, som inte bara reducerar fina linjer och rynkor utan också förhindrar uppkomsten av ålderstecken. Krämens sammansättning är naturlig och innehåller ingredienser som quinoaextrakt, som minimerar fina linjer och minskar rynkorna med upp till 47 %. 

Ingredienserna innehåller även Dragon's Blood, ett botaniskt extrakt från Amazonas som minskar skador orsakade av fria radikaler och främjar naturlig kollagenproduktion. Den innehåller också hyaluronsyra som skyddar, stramar upp och återfuktar hyn. Den är lämplig som både dag- och nattkräm. 

5. Benefiance Wrinkle Resist 24 

Sist, men inte minst. Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 är en av de bästa rynkkrämerna på marknaden. Den passar alla hudtyper, men är särskilt lämplig för normal till blandhy. Shiseidos antirynkkräm är lätt och smidig i konsistensen. Förutom att reducera fina linjer, bekämpar den även fläckar, förlust av elasticitet, torrhet och celloxidering.