De 8 bästa damdofterna för vardagsbruk

Även om det finns en parfym för varje tillfälle är det också sant att det finns vissa dofter som är väldigt mångsidiga och som passar för alla tillfällen Här har vi samlat ett urval av de bästa parfymerna för kvinnor för daglig användning. Friska, lätta och oemotståndliga dofter som fängslar alla dina sinnen.

DIVAIN-675, inspirerad av Chance Eau Tendre från Chanel

Vi öppnar topplistan med de bästa damparfymerna för vardagsbruk med DIVAIN-675, som är likvärdig Chanels Chance Eau Tendre. En sagolik doft med lätta och puderlika doftnoter som får dig att snudda vid lyckan i dess renaste form. Doften öppnar med marmeladliknande kvitten med grapefrukt som lämnar plats åt ett mycket elegant hjärta av jasmin och hyacint. Slutligen avger basen av mysk, iris, rödceder och bärnsten både djup och sensualitet.

DIVAIN-925 inspirerad av Anyway från Juliette Has a Gun

Om du vill omge dig med en enkel men exceptionell doft, bjuder vi in dig att upptäcka vår parfym DIVAIN-925, inspirerad av Anyway från Juliette Has a Gun. Den här pärlan tillhör Black Edition-kollektionen. Här har vi en riktigt lyxig och exklusiv doft som öppnar med uppfriskande doftnoter av citron som smälter in i ett blommigt hjärta av jasmin som inte liknar något annat. Utan tvekan en avslappnad vardagsparfym med glad energi som hjälper dig att uppnå allt du har tänkt dig.

DIVAIN-159 inspirerad av Acqua Di Gio från Armani

En annan parfym som är en perfekt vardagsparfym du absolut inte får missa är DIVAIN-159, inspirerad av Acqua Di Gio från ArmaniEn cocktail av frukt och blommor, som ananas, persika, freesia och liljekonvalj förflyttar dig till en minnesvärd paradisträdgård. Fräsch, lätt och utformad för kvinnor med naturlig elegans. En doft du kommer att älska! 

Feminina vardagsparfymer som du aldrig blir trött på.

DIVAIN-053, inspirerad av Light Blue av Dolce & Gabbana

Om du är en av dem som värdesätter även mindre glädjeämnen i livet är den här doften gjord för dig. Med sin kombination av oemotståndliga doftnoter är DIVAIN-053 inspirerad av Light Blue från Dolce & Gabbana. En av de dofter som du aldrig tröttnar på, en perfekt följeslagare i din vardag. Med öppningens toppnoter av siciliansk citron, äpple, cederträ och blåklocka riktigt härlig. Hjärtat omsluter med blomprakt av jasmin och vit ros. Avslutningens trio av cederträ, mysk och bärnsten är riktigt speciell! Ett måste! 

DIVAIN-113 inspirerad av Diors Escale a Portofino

DIVAIN-113 är inspirerad av drömska italienska semesterparadis och är, precis som Diors Escale a Portofino, utformad för drömmande, entusiastiska kvinnor som är redo att ta sig an världen. Doften öppnar med citrus: bergamott, petit grain och citron följt av ett läckert hjärta av mandel, apelsinblomma och enbär. Slutligen smälter en intensiv bas av träiga noter med cederträ och cypress till en söt pudrig doftnot av mysk som kommer att hänföra alla dina sinnen.

DIVAIN-649 inspirerad av Delina Exclusif från Parfums de Marly

Njut av en dans av känslor som du kommer att minnas länge med denna blommiga och fruktiga bomb som kommer att få fram din mest flirtiga och romantiska sida. DIVAIN-649, inspirerad av Delina Exclusif från Parfums de Marly, fångar dig med toppnoter av litchi, päron och bergamott i kombination med ett exotiskt hjärta av orientaliska noter som turkisk ros, oud och rökelse. Exklusivt, annorlunda och oerhört beroendeframkallande - du kommer inte att bli besviken! 

Upptäck de mest eftertraktade dofterna för dagligt bruk

DIVAIN-602, inspirerad av Libre från Yves Saint Laurent

DIVAIN-602, inspirerad av Libre från YSL, är en legendarisk, feminin, sensuell och vågad damdoft för dagligt bruk. Denna parfym är en hyllning till friheten och har utformats för kvinnor som är uppriktiga med sig själva. Kvinnor som med styrka och mod kämpar för allt de vill uppnå. Parfymen öppnar upp med en kombination av intensiva ingredienser som mandarin, röda vinbär och petit grain. Efter hand ger den med sig åt en blommig bukett av jasmin, lavendel och apelsinblommor som lockar alla dina sinnen. Vad väntar du på? Prova den!

DIVAIN-741, inspirerad av Alien goddess från Thierry Mugler

DIVAIN-741, inspirerad av Thierry Muglers Alien Goddess. Den här parfymen är en symbol för kvinnlighet och andlighet som bjuder in dig på en spännande resa genom ditt inre för att fånga din mest autentiska skönhet. Doftsjälen är uppbygd av gnistrande toppnoter av bergamott med kokosnötvatten, som smälter samman med ett blommigt hjärta fullt av mystik. Hjärtat ger i sin tur plats åt en vaniljbas som är både varm och djup. En doft som får dig att känna dig som en gudinna.

Nu när du vet vilka som är de bästa samparfymerna för dagligt bruk, tycker vi att du ska våga dig på att använda någon av dem och njuta av fräscha och lätta dofter för vardagen som märks.