DIVAIN | Equivalence Perfumes

45% OFF IN ALL PERFUMES 😎

30 dagars returrätt. 100% pengarna-tillbaka-garanti TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Upptäck de bästa 80-talsparfymerna

80- och 90-talens mest sålda herrparfymer

En av de hetaste trenderna inom mode-, teknik- och inredningsbranschen är retromodet, vintage. Just nu kommer 60-talsmodet tillbaka igen.

När det gäller både känslor och minnen spelar nostalgin en viktig roll. Det är därför vi nu kommer att ta upp 80 och 90-talens populäraste herrparfymer. Det är hög tid att återuppleva din bästa år!

80- och 90-talens bästa damparfymer

Av alla parfymer är det parfymer för kvinnor som säljer allra mest. För många kvinnor är parfymerna precis lika viktiga som alla klädesplagg som finns i garderoben. Vi kommer nu att börja med att ge nytt liv på feminina dofter från 80- och 90-talen.

80-och 90-talsparfymer som kommer att framkalla härliga minnen

Alada från Myrurgia

Alada kallas ofta den kvinnliga versionen av storsäljaren Agua Brava. Alada var en av de absolut populäraste parfymerna under 80- och 90-talen för både unga och äldre kvinnor. Parfymen utmärker sig för en rena och fräscha doft.

Nenuco

Den här parfymen köptes av många kvinnor och användes som barnparfym. Nenuco skapade parfymhistoria med den här parfymen som är en av de lättaste dofterna att känna igen och är omtyckt av både barn och vuxna.

Ragatza

Ragatza är en tidlös parfym som fortfarande är populär. Den säljs på många håll och kanter i Spanien framför allt. På 80-talet sålde den som mest och var riktigt populär bland ungdomar som älskade den moderna och fräscha doften som var annorlunda än alla andra parfymer som såldes då.

Paris från Yves Saint Laurent (DIVAIN-084)

YSL är ett av de största modemärkena i världen, så det är inte direkt någon överraskning att Paris är med i den här listan. Paris, feminin och romantisk precis som Kärlekens huvudstad själv. En Eau de Toilette som framkallar en ljuvlig blomdoft av rosor och violer.

Trésor från Lancôme (DIVAIN-082)

Penélope Cruz, Kate Winslet och Juliette Binoche har alla varit modeller för den här välkända parfymen från den franska företaget Lancôme som är ett branschledande inom lyx, inte bara inom parfymbranschen men även kosmetikabranschen. Med parfymen Trésor lyckades Lancôme åstadkomma en perfekt harmoni mellan en sober och elegant doft med sensuella doftnoter som fick fram det mest vågade och kvinnliga.

80- och 90-talens mest kända herrparfymer

80- och 90-talens typiska herrparfymer var After shave och parfymer för speciella tillfällen. Vissa parfymer kan beskrivas som riktigt legendariska och synonyma med manliga, snygga och sensuella karlar. Vi är säkra på att parfymerna som följer kommer att framkalla många minnen.

De mest populära 80-och 90-talsparfymerna

Herrcologne Acqua di Parma

Även om den här herrdoften dök upp i början av 1900-talet, har doftens komplexa struktur med riktigt lyxiga, eleganta och exotiska noter gjort att populariteten hållit i sig genom åren. Företaget Acqua di Parma grundades av den italienska baronen Carlo Magnani.

Hugo av Hugo Boss (DIVAIN-020)

Hugo Boss är ett märke som alla män känner till och som alla borde använda! Parfymen Hugo från Hugo Boss anses vara ett riktigt mästerverk och är 90-talets typiska herrdoft och ansågs vara en symbol för den attraktiva, muskulösa och maskulina män.

Agua Brava från Antonio Puig

Kanske har du provat din fars cologne någon gång. Då är det stor chans att det var Agua Brava. Agua Brava var fullvuxna mäns favoritparfym och fanns ofta inslagen under julgranen och var en stor försälningssuccé inför Fars Dag tillsammans med parfymen Varon Dandy.

Eau d'Hermès från Hermès

Till sist kommer vi till ytterligare en tidlös doft från Hermès, Eau d'Hermès. Doften togs fram av Edmond Roudnitska 1951. Det här är en traditionell herrparfym i lyxtappning. Parfymen blev en symbol för moderna och världsvana män.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published